КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Re: КСК 2009 - История

Мнение от iliyana_blg »

Абе хора как може да недоволствате от темите. Толкова бяха лесни, че няма на къде повече. Две теми от най-лесния раздел. Аз като видях и си викам: "Боже, дали не сънувам?!"
Около дестеина минути се чудих по коя тема да пиша и в крайна сметка си избрах Иван Асен, защото го харесвам повече като владетел. Доволна съм от себе си, сега обаче установявам, че съм прекръсила Йоан дьо Бриен на Жорж :lol: Баси, тая глупост не знам как съм я измислила?! :lol: :lol: Ама карай, това да ми е проблема.
Надявам се да имам повече от 4.75/толкова имах на предварителния/. Просто ще ми е супер странно, ако имам по-малко. Тогава имах такива сериозни пропуски, които си бяха цели пропасти...
Абе чусвтсвам се добре пък не знам :P
Сега вече е сигурно, че Асеневци ще ме вкарат в СУ :lol: А каква специалност, зависи от Иван Асен :lol: :lol: :lol:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

ShadowsInBlue написа:
gbog написа:Според мен ще е цяло чудо на чудесата, ако баловете за най-апетитните специалности не се вдигнат с поне една единица на първото класиране след около 20 дни. Просто няма начин да не се вдигнат при толкова леки теми. Не се подвеждайте с миналогодишните балове, защото те са плод преди всичко на трудните теми от редовния изпит по история. И дума не може да става за сравнение между Раковски/Втора световна война и Симеон/Иван Асен II. Да, темите от предварителния не бяха лесни, но сега много хора ще изкарат добри оценки, а в специалности като Право и МО се влиза преди всичко с добра оценка по история, а чак на заден план идват литературата и езиците.
Грр недей така още отсега и без друго го подозирам :cry: Поне мога да се заблуждавам, че може би може би 5.25 ще ми стигне и може би може би балът няма да се вдигне над 27... може би.. а по-вероятно не..
Балът по никакъв начин няма да се вдигне над 27 ;)
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

П о г р о м ...

И след него нищо!

Но все пак е жива там
малката надежда скрита!
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

iliyana_blg написа:Абе хора как може да недоволствате от темите. Толкова бяха лесни, че няма на къде повече. Две теми от най-лесния раздел. Аз като видях и си викам: "Боже, дали не сънувам?!"
Около дестеина минути се чудих по коя тема да пиша и в крайна сметка си избрах Иван Асен, защото го харесвам повече като владетел. Доволна съм от себе си, сега обаче установявам, че съм прекръсила Йоан дьо Бриен на Жорж :lol: Баси, тая глупост не знам как съм я измислила?! :lol: :lol: Ама карай, това да ми е проблема.
Надявам се да имам повече от 4.75/толкова имах на предварителния/. Просто ще ми е супер странно, ако имам по-малко. Тогава имах такива сериозни пропуски, които си бяха цели пропасти...
Сега вече е сигурно, че Асеневци ще ме вкарат в СУ :lol: А каква специалност, зависи от Иван Асен :lol: :lol: :lol:
и аз се надявам поне малко повече от предварителния да изкарам...
а относно темите... не можах да повярвам, че се падна моя любибец Иван Асен 2 :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Ето го човекът! :)
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

iliyana_blg написа:Абе хора как може да недоволствате от темите. Толкова бяха лесни, че няма на къде повече. Две теми от най-лесния раздел. Аз като видях и си викам: "Боже, дали не сънувам?!"
Аз на предварителния имах сериозни пропуски,дори бях написала абзац от темата за падане на БГ под Византийска власт( и аз не знам защо)...очаквах 3-3.50, но имах 4.63.Сега съм доволна от себе си и ако имам по-ниска оценка, ще се убедя, че ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА хахаххаха :)
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Колко може да ми резнат при липсата на Ахелой и Роман Лакапин + 2,3 неизяснени години?
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Зависи от стила. Може и 1.50, може и доста повече.
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от La_Contessa »

кои са били контролните теми ???
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

РБВ и БЗНС
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

значи пак е минало що годе добре... контролните са пълен ташак като гледам
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от La_Contessa »

O|OeHukc написа:значи пак е минало що годе добре... контролните са пълен ташак като гледам

наистина ако контролните бяха истинските теми...тогава залите щяха да опустеят като по л-ра :) :) :)
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика

Мнение от iliyana_blg »

Хах и контролните ги знам, но все пак тези бяха по-лесни.
Иначе забавното е, че снощи като си легнах и хей така реших да си преговоря Иван Асен.
По идеята на Green L.K. си бях записала някои теми на телефона. Изслушах си тази за Иван Асен преди да заспя и сутринта- хоп... е направо по-добре нямаше как! :flower:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

късметлийка... в мойта глава се въртеше само Нова история
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »