Въпрос
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Lost_in_thought
- В началото бе словото
Въпрос
Чудя се ще има ли проблем ако сега на редовния по История ако ми се падне тема,на която съм сигурен,че няма да изкарам повече от предварителния,може ли да си предам празен лист без да ми се прецака кандидатстването?
Re: Въпрос
Можеш, но е равно на 2. Иначе ако при подаването на документите за кандидатстване си отбелязал, че искаш да ползваш оценката си от предварителния изпит, няма проблем - участваш в класирането с нея.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
Lost_in_thought
- В началото бе словото
Но то не отбелязваш никъде,че искаш от предварителния.Уш пише,че автоматично се взема.
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
пише си.. в самите кс документи се отбелязва
точно под карето, в което се ограждат изпитите от редовния, на които искаш да ходиш се отбелязва на кои предварителни изпити си ходила ( без значение от оценката)
пък и в п.инф. ти пише на кои предв. изпити си ходил
точно под карето, в което се ограждат изпитите от редовния, на които искаш да ходиш се отбелязва на кои предварителни изпити си ходила ( без значение от оценката)
пък и в п.инф. ти пише на кои предв. изпити си ходил
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
-
Lost_in_thought
- В началото бе словото
А да бе верно отбелезах това вече и аз нз къде се намирам
.Мерси много.
разбрах,че тази години ще бъдат открити още 1000 места за първокурсниците в СУ......та някои знае ли дали определен брои места ще бъдат към педагогическия факултет
(,или ще се наблегне на химиците и физиците.....) защото ако е така,то баловете още повече ще спаднат и аз ще бъда спокойна
(писала съм само 1 специалност-педагогическа)
- TheXFiles
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Виж си персоналната информация и там пише колко места има за специалностите, за който си записал/а. Мисля, че имаше и списък на местата във всички специалности в сайта на су, но се не се отваря нещо..