Въпрос

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Lost_in_thought
В началото бе словото

Въпрос

Мнение от Lost_in_thought »

Чудя се ще има ли проблем ако сега на редовния по История ако ми се падне тема,на която съм сигурен,че няма да изкарам повече от предварителния,може ли да си предам празен лист без да ми се прецака кандидатстването?
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Re: Въпрос

Мнение от Maeve »

Можеш, но е равно на 2. Иначе ако при подаването на документите за кандидатстване си отбелязал, че искаш да ползваш оценката си от предварителния изпит, няма проблем - участваш в класирането с нея.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Lost_in_thought
В началото бе словото

Но то не отбелязваш никъде,че искаш от предварителния.Уш пише,че автоматично се взема.
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

пише си.. в самите кс документи се отбелязва :wink:
точно под карето, в което се ограждат изпитите от редовния, на които искаш да ходиш се отбелязва на кои предварителни изпити си ходила ( без значение от оценката)
пък и в п.инф. ти пише на кои предв. изпити си ходил :geek:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Lost_in_thought
В началото бе словото

А да бе верно отбелезах това вече и аз нз къде се намирам :drunken: .Мерси много.
esmeralda
В началото бе словото

Мнение от esmeralda »

разбрах,че тази години ще бъдат открити още 1000 места за първокурсниците в СУ......та някои знае ли дали определен брои места ще бъдат към педагогическия факултет :scratch: :idea: (,или ще се наблегне на химиците и физиците.....) защото ако е така,то баловете още повече ще спаднат и аз ще бъда спокойна :rr: (писала съм само 1 специалност-педагогическа)
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

Виж си персоналната информация и там пише колко места има за специалностите, за който си записал/а. Мисля, че имаше и списък на местата във всички специалности в сайта на су, но се не се отваря нещо..
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”