КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
В очакване съм на Scorpion, той ще изкаже своето експертно мнение, относно евентуалните балове.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
И аз знам, че е била при Краси и Поли, ама от постовете й.
Сенки, стискам палци да ти стигне балът и да влезеш.
Сенки, стискам палци да ти стигне балът и да влезеш.
Да не сме били в една група?
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Минно-геоложки here i come!
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ех, тоя Скорпион! Всички него търсят.gletcher написа:В очакване съм на Scorpion, той ще изкаже своето експертно мнение, относно евентуалните балове.
И не забравяйте да му отчетете, че позна една от темите.
Не, доколкото помня ти беше в четвъртък. Две мой съученички (Ирина и Яна) бяха с теб. Аз бях в сряда.mareto написа:Да не сме били в една група?
Сега ще се разбере дали не бъркам човека
Около 600 души по-малко кандидатстват тази година в СУ.Дори и с добри оценки по история литературата си е резачка тази година.Според мен историята ще задържи бала да не пада в сравнение с миналата година, но драстично покачване не се очаква.Да не говорим, че верно много хора са учили Нова история за изпита и по-малко са преговаряли Симеон.Това не значи , че ще има много двойки, но може да не вдигне супер много оценките предвид, че доста хора не са учили супер много за тези две теми от средновековие.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
На 2 пъти имаше некъв с голяма кофа и изцепен фейс.Неква идея къде живее..
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
през последните десетина години най-високият бал е бил 27.26, нали? бях гледала някъде статистика
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
От твоите ръце на Бог ти знаеш къде!Batbayan написа:Около 600 души по-малко кандидатстват тази година в СУ.Дори и с добри оценки по история литературата си е резачка тази година.Според мен историята ще задържи бала да не пада в сравнение с миналата година, но драстично покачване не се очаква.Да не говорим, че верно много хора са учили Нова история за изпита и по-малко са преговаряли Симеон.Това не значи , че ще има много двойки, но може да не вдигне супер много оценките предвид, че доста хора не са учили супер много за тези две теми от средновековие.
Лакуна, мерси много и аз стискам палци за литературата
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
gletcher, ти сииии Митко(?!) от Френската? Нали? Вярво, че сте авери с Яна и Ирина
А тази единица, за която предполагате, че ще се добави към баловете от миналата година, ще се компенсира с оценките от литературата. Това за правото де...за другите да се надяваме, че няма да има много изненади
А тази единица, за която предполагате, че ще се добави към баловете от миналата година, ще се компенсира с оценките от литературата. Това за правото де...за другите да се надяваме, че няма да има много изненади
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Ами за специалностите извън право може и да скочи балът покрай добрите теми по история тази година.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Може, но пък се и съмнявам да има масово шестици.
Роналд Рейгън
Хей, казах да скочи не да изхвъчи с космическа ракета

I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Същиятmareto написа:gletcher, ти сииии Митко(?!) от Френската? Нали? Вярво, че сте авери с Яна и Ирина