КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
lacuna_coil
Писаружяк

Re: КСК 2009 - История

Мнение от lacuna_coil »

Това момиче трябва да го черпят, че изтегли такива хубави теми. :D
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Дано познаете, че баловете няма да се вдигнат.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Ех... май ша са разминем с правото :| Първо, две теми от Средновековие беше като гръм от ясно небе! Аз бях сигурна, че едната тема ще е Нова история и там ги знаех.. и глей са сеир.. Средновековието го обичам, ама ако съм го учила! Пък Симеон само го прегледах вчера, Иван Асен хич, щото реших, че няма шанс на предварителния Асеневци, на редовния Иван Асен...

Написах 15 стр. пълни глупости, имам една сигурна дата, другото са ми - началото на еди-коя си година, началото на десети век и такива ти ми работи.. Грешки доволно.. Сбъркани работи туй-онуй.. Ако съм се издънила на литературата и ако бала се вдигне - goodbye my lover, goodbye my friend...

Лакуна - много кофти за това, наистина :( Дано на литературата си се справила
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Колега gletcher, политолог ли ще ставаш и ти?
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Намерих си и първата по-сериозна грешка.Разменил съм имената на дъщерите на Йоан Асен 2,вместо Елена съм писал Мария и обратното :(

Надявам се всички да са се втурнали да пишат за Симеон и на темата за Йоан критериите да бъдат по-ниски.Поне около мен всички писаха по втората тема.
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно

Мнение от Chopin »

Темите са от средновековието, но не са най-лесните от тоя период...но има хора, които са чели само средновековие, така че..ще има джакпот
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Според мен ще е цяло чудо на чудесата, ако баловете за най-апетитните специалности не се вдигнат с поне една единица на първото класиране след около 20 дни. Просто няма начин да не се вдигнат при толкова леки теми. Не се подвеждайте с миналогодишните балове, защото те са плод преди всичко на трудните теми от редовния изпит по история. И дума не може да става за сравнение между Раковски/Втора световна война и Симеон/Иван Асен II. Да, темите от предварителния не бяха лесни, но сега много хора ще изкарат добри оценки, а в специалности като Право и МО се влиза преди всичко с добра оценка по история, а чак на заден план идват литературата и езиците.

Не мога да не остане безучастен и бързам да изкажа съчувствието си към lacuna_coil, която през почти цялата изтекла учебна година бе един от най-активните участници в дискусиите, които се въртяха тук почти непрестанно. Знай, че един ден Господ ще ти върне това, което днес така безцеремонно ти отне! :)
1968 - 1999 - 2008 - ?
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

mareto написа:Колега gletcher, политолог ли ще ставаш и ти?
Попринцип първо желание ми е Политология, но след днешния изпит все пак клоня към второто ми желание - История, защото от предварителния не ми е дора оценката.

До последно се колебаех кое да сложа на първо място, но май няма значение вече.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

gbog написа:Според мен ще е цяло чудо на чудесата, ако баловете за най-апетитните специалности не се вдигнат с поне една единица на първото класиране след около 20 дни. Просто няма начин да не се вдигнат при толкова леки теми. Не се подвеждайте с миналогодишните балове, защото те са плод преди всичко на трудните теми от редовния изпит по история. И дума не може да става за сравнение между Раковски/Втора световна война и Симеон/Иван Асен II. Да, темите от предварителния не бяха лесни, но сега много хора ще изкарат добри оценки, а в специалности като Право и МО се влиза преди всичко с добра оценка по история, а чак на заден план идват литературата и езиците.
Грр недей така още отсега и без друго го подозирам :cry: Поне мога да се заблуждавам, че може би може би 5.25 ще ми стигне и може би може би балът няма да се вдигне над 27... може би.. а по-вероятно не..
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

gbog написа:Според мен ще е цяло чудо на чудесата, ако баловете за най-апетитните специалности не се вдигнат с поне една единица на първото класиране след около 20 дни. Просто няма начин да не се вдигнат при толкова леки теми. Не се подвеждайте с миналогодишните балове, защото те са плод преди всичко на трудните теми от редовния изпит по история. И дума не може да става за сравнение между Раковски/Втора световна война и Симеон/Иван Асен II.
Лесни бяха ..но нека не забравяме ,че се очакваше да се падне Възраждане и Нова история .
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

mareto, случайно да си ходила в ОТ? Защото се сещам за една Мария от там, която искаше политология :lol:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

gletcher написа:mareto, случайно да си ходила в ОТ? Защото се сещам за една Мария от там, която искаше политология :lol:
Да :roll:
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

mareto написа:
gletcher написа:mareto, случайно да си ходила в ОТ? Защото се сещам за една Мария от там, която искаше политология :lol:
Да :roll:
И сигурно си била при Краси и Поли :D
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

еми бях
Изображение

Роналд Рейгън
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Ясно, мисля че се сещам :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”