Кажете нещо повече за себе си...;) (03.04.2004)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Кажете нещо повече за себе си...;) (03.04.2004)
ами вие сте на ход -кажете нещо за себе си:как изглеждате,от какво се интерсувате,какъв характер(за годините и кой какво учи има теми,но ако искате го напишете пак тук
),абе някакъв автопортрет.Каквото искате и ако искате де
...
Последно промяна от mushroomhead на 03 Апр 2005, 17:32, променено общо 1 път.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Много лично взе да стаяа
аз ще пейст една автобиография,която преди време ми искаха за един сайт
Crematory :
Зодия РАК, с асцендент Рак, Луна в Риби, Марс в Скорпион , Венера в Лъв и Меркурий в Лъв
В момента учи Френска филология в София, купонясва в Студентски град и се прави на оператор в компютърен клуб (а най-вече чати)
Себе си описва като :Пълна откачалка и Истинска дъщеря на Луната и Морето,
понякога много еуфорична, понякога голяма депресарка. Дълга тъмнокестенява коса и меденокафявозелени очи (с очила ).
Обича : семейството и рода си, Пловдив и България, бебетата и дечицата (както и всички животни в бебешки формат), синия цвят, морето, кока – кола, пица и спагети, шоколад,сладолед (а най-вече шоколадов сладолед),да пее (макар че не може), да танцува ( това го може много добре ), да чати, СВОБОДАТА …ииии още много неща
Не обича : ъъъ…мляко с ориз, зелен фасул, тиквички и патладжан, да и крещят, да и заповядват, да я ограничават по какъвто и да е начин, лош правопис
Страх я е от: да не я отвлекат извънземни; котки и кучета; тъмното; отворени врати нощем (особено на шкафчета и гардероби )
Вярва : че под леглото и има голяма врата, която се отваря нощем,а пред вратата има триглаво куче, много страшно, което пази да не влезе никой вътре и след входа е…Адът; вярва още в магии и чудеса, вярва в хороскопи…и почти понякога вярва в себе си
Мечтае: за три деца, които да отгледа в къща край морето ; да не я занимават с глупости, а да я оставят цял ден да си чете, пише и слуша музика, да се научи да управлява самолет (и да има собствен), да бъде актриса или журналистка, да издаде книга с приказки
Любимо лафче няма, понеже много обича да говори и ги ръси всякакви
Crematory :
Зодия РАК, с асцендент Рак, Луна в Риби, Марс в Скорпион , Венера в Лъв и Меркурий в Лъв
В момента учи Френска филология в София, купонясва в Студентски град и се прави на оператор в компютърен клуб (а най-вече чати)
Себе си описва като :Пълна откачалка и Истинска дъщеря на Луната и Морето,
понякога много еуфорична, понякога голяма депресарка. Дълга тъмнокестенява коса и меденокафявозелени очи (с очила ).
Обича : семейството и рода си, Пловдив и България, бебетата и дечицата (както и всички животни в бебешки формат), синия цвят, морето, кока – кола, пица и спагети, шоколад,сладолед (а най-вече шоколадов сладолед),да пее (макар че не може), да танцува ( това го може много добре ), да чати, СВОБОДАТА …ииии още много неща
Не обича : ъъъ…мляко с ориз, зелен фасул, тиквички и патладжан, да и крещят, да и заповядват, да я ограничават по какъвто и да е начин, лош правопис
Страх я е от: да не я отвлекат извънземни; котки и кучета; тъмното; отворени врати нощем (особено на шкафчета и гардероби )
Вярва : че под леглото и има голяма врата, която се отваря нощем,а пред вратата има триглаво куче, много страшно, което пази да не влезе никой вътре и след входа е…Адът; вярва още в магии и чудеса, вярва в хороскопи…и почти понякога вярва в себе си
Мечтае: за три деца, които да отгледа в къща край морето ; да не я занимават с глупости, а да я оставят цял ден да си чете, пише и слуша музика, да се научи да управлява самолет (и да има собствен), да бъде актриса или журналистка, да издаде книга с приказки
Любимо лафче няма, понеже много обича да говори и ги ръси всякакви
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Циндил-Пиндил написа:"Нещо повече за себе си"... Казах го!
Хайде и аз да кажа нещо(ама не "нещо"):Почти 22 годишен симпатичен млад мъж си тър....а не обърках се
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Еми, к'во да ви кажа за себе си, при положение, че повечето неща отдавна са станали ясни от постингите ми....
На 20 съм, брюнетка с джобни размери
, влюбена във футбола(BAYERN MUNCHEN forever!!!), rock-а и шоколада
Падам си по екстремните неща, тренирам скално катерене, обожавам филми с много кръв и си мечтая да скоча с бънджи(само ме притеснява дали сърцето ми ще издържи
)....Историята на България ми е страст и често можете да ме видите на лекции на историци и археолози. Мразя....а де
....хора без чувство за хумор(особено по отношение на самите себе си). Изпитвам ужас от паяци и чалга
. Обожавам котки, кучета и въобще всички животинки с по-малко от 6 крака
Т'ва се сещам в момента да напиша, ако някой го интересува нещо повече-да пита
На 20 съм, брюнетка с джобни размери
Т'ва се сещам в момента да напиша, ако някой го интересува нещо повече-да пита

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе хора, що не си кажете и имената, а?
Така и така сме тръгнали да се опознаваме искрено и лично
...Пък и с някои се познавам задочно вече доста месеци(например stone), а не им знам имената и ми е странно да предполагам как ли се казват.(да оставим настрана факта, че никакви идеи относно имената ви не ми хрумват, с изключение на това, че Порът може би се казва Кънчо
)Well, ако не държите в дълбока тайна самоличността си-кажете да пусна такава тема или направо я пуснете вие 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър