В какво се превърна форумът?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

В какво се превърна форумът?

1.Същият си е.
11
16%
2.Малко се е променил.
4
6%
3.Бая бяга по тъч линията.
17
25%
4.От кавги ми дойде до гуша!
25
37%
5.Аз в тоя форум повече няма да пиша!!!
11
16%

Общо гласове: 68

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: В какво се превърна форумът?

Мнение от Дичоу »

Сега...очаквам на отговора ми към теб...да ми върне Периш....
За това няма да ти пиша нищо докато тя не отговори на горното...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

По-добре недей да пишеш нищо повече по мой адрес. Писна ми да си говорим едно и също, затова по-добре да не си говорим изобщо.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Дичоу, изуми ме с това мнение :mrgreen:

Изглежда, че ти не си разбрал идеята на темата, а обясняваш нещо, което не само на мен, но и на всички им е ясно :lol: . ДА, аз съм обиждала в този форум, но и съм Била обиждана. Критикувала съм за глупости, флуудила съм и хиляда други "грехове" имам в него. Няма нужда да търсиш мнения, може да са ми много, но повечето ги знам... Както и да е. Въпросът е, че аз си разбирам грешките и ако никой не е забелязал напоследък се опитвам да си ги оправям /ето, зарязах Блек Лейди, вече не се занимавам с нея, както и Кристо.../.
Кристо го храним всички, не само аз, не само Джуди. Ти самият храниш много хора. НО. Има голямо НО. В тая тема не е идеята аз да съжалявам за тва което съм направила или да се правя на голяма работа и да "лицемернича", както ти самия казваш. Въпросът е друг. Ама явно ти не си изчел вс. постове и аз трябва отново да обяснявам за кво иде реч.
АЗ не съм казвала, че форума деградира или гради, дори не съм изказала своето мнение тук. Според мен не деградира, ето, казвам го. Мен хората ме кефят, кефи ме да споря и пр. Бройката на "неприятните" са много... много ограничена.. Оттук както ти самият БИ трябвало да се досетиш - аз не говоря за това, че форумът пропада и аз не съм виновна за това, за да ме наричаш лицемерка ;). Въпросът е поставен ясно в началото. Ето, ти превъзмогна това "някои хора", мен това ме вбеси, че тука хората, когато някой или нещо ги дразни НЕ говорят и не използват имена. Аз предпочитам, когато някой има нещо против моята персона като ЦЯЛО да си го каже, както аз си казвам, когато някой ме подразни. Сега чатна ли? Или аз да ти го нарпавя на комикс?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Марина, не всички хранят Кристо, само ти го правиш. Не знам защо е - някаква тръпка ли ти е, интрига ли има, нещо заплюла ли си ме...
В следствие на което, аз продължавам да твърдя, че си хейтърка и човек без работа. Ако обичаш, несе обяснявай, а се стягай докато е време. Всичките ти постове са клишета, пълни безмислици и можем да минем без тях. Ако толкова обичаш да се заяждаш - не е тук място, кажи на вашите да ти направят брат или сестра.

За Джуди няма да коментирам, все пак вече (мноооого отдавна) съм казал, че тя е лицемерка. Само да не ми се обиди за това де. Тя си знае

А в какво се превърна форума?
- В това, в което вие [по-активните форумци] сте се превърнали. Ако например, всички бяхте влюбени, щеше да е лигаво тук. Ако всички бяхте разгонени, тук щеше да е перверзно. И щом тук ви е тъпо, значи сте станали егаси глупавите и скучни хора. Търсете вината в себе си, и в никой друг. Аз оплаквания от форума нямам, защото знам, че ако нещо куца, в преживяването ми тук, значи си е мой проблем и никой не ми е виновен.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Супер тъпо е, когато си имал някакво отношение към някого и после се изметнеш на 180 градуса и почнеш да го наричаш лицемер или посредствен! и от нищото да почнеш да го обиждаш.. :evil:
la douleur exquise
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

fak написа:Супер тъпо е, когато си имал някакво отношение към някого и после се изметнеш на 180 градуса и почнеш да го наричаш лицемер или посредствен! и от нищото да почнеш да го обиждаш.. :evil:
Именно... Кристо, бате, позна ли се :wink:

А ако за мен кажеш че съм лицемерна, това ще е най тъпото нещо на света, защото аз ВИНАГИ КАЗВАМ ТОВА, КОЕТО МИСЛЯ. И именно от това се дразните ти, дичоу и другите, защото съм директна.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

JudyRamone написа:
fak написа:Супер тъпо е, когато си имал някакво отношение към някого и после се изметнеш на 180 градуса и почнеш да го наричаш лицемер или посредствен! и от нищото да почнеш да го обиждаш.. :evil:

А ако за мен кажеш че съм лицемерна, това ще е най тъпото нещо на света, защото аз ВИНАГИ КАЗВАМ ТОВА, КОЕТО МИСЛЯ. И именно от това се дразните ти, дичоу и другите, защото съм директна.
Не съм се познал, трябваше ли?
Но виж, как познах, че ще се подразниш, че те нарекох лицемерна. То и Дичоу позна май. Ама не се шашкай, това е просто форум, какво ти пука за мнението на хора, които не познаваш?
Ама май ти пука, а? Ох, на батко... Хем не ти дреме, кво мислят другите, хем се защитаваш, ако някой каже, кво мисли за теб... Нямаш задоволяване и тва е...

Отказвам се от теб, твърди си квото искаш, само ще затъваш... :wink:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Не бе човек, има разлика между това да не ми пука за твоето мнение например, и това да се дразня че некой си ПО ПРИНЦИП си позволява да говори простотии по мой адрес. Няма човек който да не се дразни понякога от такива неща сеш се :wink:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

JudyRamone написа:

Джуди, още ли се занимаваш с "този" :mrgreen:
Кво друго е писал? Но чакай, какво ме интересува :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

JudyRamone написа:Не бе човек, има разлика между това да не ми пука за твоето мнение например, и това да се дразня че некой си ПО ПРИНЦИП си позволява да говори простотии по мой адрес. Няма човек който да не се дразни понякога от такива неща сеш се :wink:
Демек нищо не каза. Хем искаш да те мислят за непукистка, хем си браниш достойнството. Е, няма как да стане, пък и е доста лицемерно. Какво те дразни в моите постове спрямо теб? Ако пишех, че си адски яка личност, щеше ли да те дразни? Не, нали? Ама като не си, кво да си кривя душата, и аз обичам да съм честен и да казвам, каквото мисля... Така че, като си толкова хитра да говориш, квото мислиш, позволявай и на другите да го правят. Без да се сърдиш и цупиш. Да не си някоя лигла на 5г.? Не, нали...

Има хора, които не се дразнят понякога, но ти не си сред тях, както и аз. Ама какво да правим, докато има хейтъри, ше има и хехтъри на хейтърите...
Джуди, още ли се занимаваш с "този"
Е, няма как, при положение, че ти се занимаваш с мен, постоянно из темата, твоето лично Мини Ми, да не го прави, сещаш ли се? Много си ми интересна, хем не искаш да чуваш за мен, хем сама приказваш... как му се вика на това?
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Kristo написа:Демек нищо не каза. Хем искаш да те мислят за непукистка, хем си браниш достойнството. Е, няма как да стане, пък и е доста лицемерно. Какво те дразни в моите постове спрямо теб? Ако пишех, че си адски яка личност, щеше ли да те дразни? Не, нали? Ама като не си, кво да си кривя душата, и аз обичам да съм честен и да казвам, каквото мисля... Така че, като си толкова хитра да говориш, квото мислиш, позволявай и на другите да го правят. Без да се сърдиш и цупиш. Да не си някоя лигла на 5г.? Не, нали...
Да съм казала някъде, че нямаш право да казваш каквото мислиш ? :wink: Нито се сърдя, нито се цупя. Дразня се понякога. Щях да се сърдя, ако ми беше приятел и ми дремеше за отношенията ни. Бахти обяснявам неща дето всеки би трябвало да си ги е научил сам.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Оо, аз досега си взимах слънчева баня на терасата и понеже се препържих като филийка сега отивам да си взема един студен дуЖ :)
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Започвам да си мисля, че хората тука нямат личен живот, и вярват в свърхестествени създания...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Дядо Коледа наистина съществува!
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

fak написа:Дядо Коледа наистина съществува!
Sure
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”