далиfak написа:на лесни теми се вдигат критериите
КСК 2009 - История
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
Миналата година темите и на двете сесии бяха къде къде по-трудниsvd написа:Чак 1 единица... и аз не вярвам
И миналата година на пробния се падна първата тема - Аспарух , ама баловете пак паднаха..
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
- xRainx
- Стенограф
Аспарух си е доста кофти тема според мен, бтв..
Съни, ми ще видим как мислят проверяващите. То идеята доколкото знам е в тема за политика да не тръснеш едно 5 страници за културата...
Съни, ми ще видим как мислят проверяващите. То идеята доколкото знам е в тема за политика да не тръснеш едно 5 страници за културата...
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

Е,не 5 стр.но 1-2 са достатъчни в заключение.ScionOfStorm написа:Аспарух си е доста кофти тема според мен, бтв..
I kissed a girl and I liked it
-
svd
- От дъжд на вятър
На редовните да, ама Аспарух всеки го знаеsunny_f написа:Миналата година темите и на двете сесии бяха къде къде по-трудниsvd написа:Чак 1 единица... и аз не вярвам
И миналата година на пробния се падна първата тема - Аспарух , ама баловете пак паднаха..
- xRainx
- Стенограф
Мен лично ми е в класацията с "така и ненаучени НИКАК теми".
там попадат също Новобългарска просвета, АОС, Църква и култура, БЗНС, Априлско, Руско-турска, България в периода 78-85..
^^
там попадат също Новобългарска просвета, АОС, Църква и култура, БЗНС, Априлско, Руско-турска, България в периода 78-85..
^^
The storm is coming...

- storyteller
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: 3P3X5
И аз така... леле темата за Симеон я знаех уникално добре, да се беше паднала на предварителния ццdeny_s написа:Ей,баси яките теми!Направо съжалявам,че не се явих на редовнияСтискамм палции на всички пишещиии
Сега ще видим какво ще стане с такива като мен дето доволно си седят на оценките по литература и история от предварителните, хъх
присъединавам се с 2 ръце... толкова лесен изпит не знам да е ималоsunny_f написа:Тия хора просто се чудят как да направят така, че да им пишат по-високи оценки, понеже е факт, че с всяка изминала година кандидатите стават все по-малко, все по-глупави и мързеливи, все по-зле мотивирани или въобще немотивирани.Ето защо и в специалност като Право вече се шири простотия и селения...Нямам думи!
-
svd
- От дъжд на вятър
Е то и аз не я научих за Аспарух , щото следвах логиката, че няма да се падне пак тая годинаScionOfStorm написа:Мен лично ми е в класацията с "така и ненаучени НИКАК теми".
^^
-
svd
- От дъжд на вятър
Определено си е така. Иначе темата за Симеон и аз я знаех уникално добре , още повече ,че ми беше любима. Ама шанс,че не се падна на пробния. Все пак -каквото стане - след има няма 10 дни ще знаем дали трябва да съжжаляваме,че не отидохме на изпита или неприсъединавам се с 2 ръце... толкова лесен изпит не знам да е имало
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
Абе все още не мога да повярвам,че са се паднали 2 теми от Средновековието и то точно тези.То само Симеон да се беше паднал от Средновековието щеше да е достатъчно лесно,пък така простооо 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
-
svd
- От дъжд на вятър
Така еdeny_s написа:Абе все още не мога да повярвам,че са се паднали 2 теми от Средновековието и то точно тези.То само Симеон да се беше паднал от Средновековието щеше да е достатъчно лесно,пък така простооо
Симеон ,ако ще и с Втората световна да се беше паднал - това не прави изпита по труден
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Минаааа
Вчера учих Асен 2-ри и преговарях Симеон.Все пак писах за Асен,тъй като повече го харесвам
Пък ще видим като излезнат резултатите
Ани,много гадно се е получило
Ани,много гадно се е получило
- wwe_p
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Курс: друг
Ти на предварителните изпити колко имаш? А да питам ако днеска съм изкарал 5 устройва ли ме или ще се дигне бала?storyteller написа:И аз така... леле темата за Симеон я знаех уникално добре, да се беше паднала на предварителния ццdeny_s написа:Ей,баси яките теми!Направо съжалявам,че не се явих на редовнияСтискамм палции на всички пишещиии
Сега ще видим какво ще стане с такива като мен дето доволно си седят на оценките по литература и история от предварителните, хъх
присъединавам се с 2 ръце... толкова лесен изпит не знам да е ималоsunny_f написа:Тия хора просто се чудят как да направят така, че да им пишат по-високи оценки, понеже е факт, че с всяка изминала година кандидатите стават все по-малко, все по-глупави и мързеливи, все по-зле мотивирани или въобще немотивирани.Ето защо и в специалност като Право вече се шири простотия и селения...Нямам думи!
- storyteller
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 3P3X5
Не завиждам на тези, които старателно са си учили и 3те периода и днес са осъзнали, че 2 от тях са били напълно излишни... добра гавра спретнаха
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Е ми то никога не знаеш какво може да се падне. По-добре да си научиш всичко и да си напълно подготвен, отколкото да трепериш кои теми ще бъдат изтеглени.