Студентска бригада и невзети изпити?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Студентска бригада и невзети изпити?
Здравейте!
Значи 1-ви курс съм в стопанския факултет и се записах за това лято на студентска бригада в САЩ...та притеснявам се за това, че ако не си взема някой изпит и после поправката като ми е септември месец,а мен съответно няма да ме има...какво става?
Има ли някакви процедури, как се действа...много ще съм ви благодарен ако ми помогнете с информация.
Значи 1-ви курс съм в стопанския факултет и се записах за това лято на студентска бригада в САЩ...та притеснявам се за това, че ако не си взема някой изпит и после поправката като ми е септември месец,а мен съответно няма да ме има...какво става?
Има ли някакви процедури, как се действа...много ще съм ви благодарен ако ми помогнете с информация.
-
penka_agova
- В началото бе словото
Преди да заминеш задължително провери в отдел Студенти с колко изпита мах можеш да запишеш годината -в ЮФ става с 3 и молба до декана,не разчитай 100% на изтегляне на изпити защото често много трудно се съгласяват преподавателите!ако не си застрашен от прекъсване, наесен с песен почваш да си зануляваш пасива от невзети изпити с индивидуални протоколи и настава истинска забава.Пожелавам ти успех,ще се справиш 
- Eve
- В началото бе словото
izpiti
Здрасти, и аз имам проблем с изтеглянето на изпитите! Аз сьм от ФФ. Някои да знае там с колко нежзети изпита може да се запише годината??? А някои от ЮФ да знае Доц. Киров по конституционно право дали има практика да изтегля изпити на студенти? 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Годината можеш да запишеш само с един невзет. Киров едва ли ще се навие да изтегли изпита, защото програмата му е хипер заета не само с преподаване. А иначе гледах няк'ва заповед, че не можело да се вадят индивидуални протоколи за изтегляне на изпити заради бригади.....така че остава само вариантът за договорка с преподавателя.... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: izpiti
може да се запише и с два изпита, водиш се условно записал. а защо питаш за ЮФ? Киров не знам дали изтегля, мисля че не, ама миналата година Карагьозова изтегли изпита, може евентуално да пробваш с другия поток...Eve написа:Здрасти, и аз имам проблем с изтеглянето на изпитите! Аз сьм от ФФ. Някои да знае там с колко нежзети изпита може да се запише годината??? А някои от ЮФ да знае Доц. Киров по конституционно право дали има практика да изтегля изпити на студенти?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
ludelincheto
- В началото бе словото
- Специалност: PUP4E
-
alextrend
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Re: спорт
Колеги, имам проблем. Завърших І курс МСЮЕ (ИФ). В началото на годината подадох заявление за спорт - джогинг, но отидох 2-3 пъти и после се поразболях и спрях. Нямям заверка. Може ли това да доведе до проблем при записването за ІІ курс? И евентуално какво е решението?