Пише се ерудиран и май ти липсва 1 запетая (макар, че пунктуацията не ми е силната страна)Bastor написа:н очевидно еродиран и извисен морално и интелектуално лорд,и аз като .
Maлко халвичка, мишленце?
Пише се ерудиран и май ти липсва 1 запетая (макар, че пунктуацията не ми е силната страна)Bastor написа:н очевидно еродиран и извисен морално и интелектуално лорд,и аз като .
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Мое малко сладко мишленце ако не си Осетил сакразмАт значи мога да заключЪ, че си толкова малоумно за колкото те сметнах първоначално.hahaf написа:Пише се ерудиран и май ти липсва 1 запетая (макар, че пунктуацията не ми е силната страна)Bastor написа:н очевидно еродиран и извисен морално и интелектуално лорд,и аз като .
Maлко халвичка, мишленце?
Две? Може и по-бързо да стане....знае ли човек..е нямаме бърза работаAgarwaen написа:Очертават се две дъъъъълги седмици...
Bastor написа:Мое малко сладко мишленце ако не си Осетил сакразмАт значи мога да заключЪ, че си толкова малоумно за колкото те сметнах първоначално.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
Абе и за по-тъпи хор....ъм..нещо мога да се сетя...така..откровено казано.....за едни такива арогнтни типове, които се правят на интересни и всезнаещи, а то какво? Стават на клоуни....жалко...жалко...нищо де поне се посмях...мерси за което...hahaf написа:Bastor написа:Мое малко сладко мишленце ако не си Осетил сакразмАт значи мога да заключЪ, че си толкова малоумно за колкото те сметнах първоначално.
Тъпо да напишеш дълъг пост и да те забият с правопис, а?
Миналата година резултатите са били налице на 29-и. А изпитът се е провел на 15-и.Bastor написа:Две? Може и по-бързо да стане....знае ли човек..е нямаме бърза работа

Bastor написа:Абе и за по-тъпи хор....ъм..нещо мога да се сетя...така..откровено казано.....за едни такива арогнтни типове, които се правят на интересни и всезнаещи, а то какво? Стават на клоуни....жалко...жалко...нищо де поне се посмях...мерси за което...
Пич...ти си някакъв много...как да го кажа...абе много голям, тъп и арогантен селянин. Умният човека, когато види и научи нещо ново ще го запомни и ще го използва при следваща възможност и ще упражни това знание. В контраст тъпият като гъз селянин ще седне да спори дали това е вярно, дали това значи еди-какво-си...приеми ги ти се прояви като малоумен, арогантен селянин и сега естествено бягаш от темата.hahaf написа:...
Селооо селоо....противоречиш си....hahaf написа:Животът ти слабо ме интересува.
hahaf написа: Сигурно ти е било тежко в гимназията, а?