Журналисти 2009, том 2.
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
Еми прегледах го доста пъти и си мисля ,че нямам елементарни грешки
Ще са малко. Иначе да, "братство или по-скоро за протест" , "братството" като средствто за протест или силата на протеста : ) А за следизборните "братства" не се сетих и жалко... Писах за "мирната,братска" обстановка в парламента, поне засега ... : D
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Аз май нещо се изложих - есето ми се получи много обобщаващо и сега установявам, че и доста съм се отклонила от темата 
Залитнах в посока, че всички сме братя и да престанем да се делим помежду си и май много избих на мир и любов между хората...
От чернова 5 страници в крайна сметка остнаха 2 и половина... лоша работа
Залитнах в посока, че всички сме братя и да престанем да се делим помежду си и май много избих на мир и любов между хората...
От чернова 5 страници в крайна сметка остнаха 2 и половина... лоша работа
- Etien
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Бе нали знаеш, по-важно е колко е съдържателно. И аз не съм писал много като обем. Все пак има някъв мит за някакъв, който с 1 изречение си е изкарал 6-тица... Така, че се надявай да не си излизала много, да е по-центрирана, и да си си изразила ясно мислите : )
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
"Свобода, равенство, братство", Бялото братство, "Аз съм плебей и всички дрипльовци са мои братя", братята Гракхи - интересно ми е дали някой е писал за поне едно от тези неща. 
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
-
avalanche
- В началото бе словото
Както и на предварителния, почти всички са милсели в една посока, но все пак важно е как е написано. Успех, братя!
- Etien
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
# avalanche , под "еднакво мислене" имаш предвид общи неща за "братството" ?
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Определено не обемеът е важен и аз днес сам се уверих за пореден/последен път в това. Важно е какво е казано. Пък и е хубаво щом успявате да кажете много с малко думи - пести се редакционна площ и ефирно време
За Бялото братсво и на мен ми хрумна (четох последния брой на "Осем"), за братя Грим се сещам сега (защо да не е една съвременна политическа приказка връзката), за братя Мормареви също (без да имам идея как до го бвържа с темата - но може от детското в нас да се тръгне и да се стигне до... където се стигне). Ами "Принцът и просякът", май мога да продължавам безкрайно... Важно е какво са писали кандидатите, аз съм си писал за "Времето на кандидатите", когато му е било времето.
Пожелавам на всички да разберат, че са доволни от себе си и да не се изнервят в чакането на оценките
За Бялото братсво и на мен ми хрумна (четох последния брой на "Осем"), за братя Грим се сещам сега (защо да не е една съвременна политическа приказка връзката), за братя Мормареви също (без да имам идея как до го бвържа с темата - но може от детското в нас да се тръгне и да се стигне до... където се стигне). Ами "Принцът и просякът", май мога да продължавам безкрайно... Важно е какво са писали кандидатите, аз съм си писал за "Времето на кандидатите", когато му е било времето.
Пожелавам на всички да разберат, че са доволни от себе си и да не се изнервят в чакането на оценките
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Според мен визира пословичния оригинален поток;Etien написа:# avalanche , под "еднакво мислене" имаш предвид общи неща за "братството" ?
дишаме, издишаме, дишаме, издишаме...
И нека проверяващите бъдат с нас.)
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
В шоуто на Росен Петров той попита дали кандидатите са се сетили да напишат за създателите на СУ- Братя Георгиеви
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Хм, а Големият брат? Някой? 
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Смея да кажа, че темата, която ви се падна, беше определено много богата и провокираща... Стига да имате мислене out of the box - малко по-нестандартно. Тази година сигурно ще гледат и оригиналността малко повече, отколкото добрата обосновка. Така че тези които са писали за малко по-нестандартни неща и са успели да защитят становището си сигурто ще получат най-високи оценки.
Успех.
Успех.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Когато чух темата, си казах : Е***и , как може?! И после и контролните... и много ме хвана яд.
30 минути си мислих .. през главата ми минаха и Георгиеви (все пак и годишнината на СУ) , и всички братя от приказки, филми .. близнаци, братя от секти, исторически и известни личности братя, как разговорно си викаме - брат, батенце, баце и т.н. И какво ли още не! Чак ме заболя главата... но си ми беше ясно,че братя Галеви не може да не останат споменати, все пак са актуални.
В крайна сметка написах разказ - 6 стр. за две братчета циганчета и разни техни премеждия. Едва ли е кой знае колко оригинално, но както си бях казала - ще пиша това, което искам без да се съобразявам сега този проверяващ какво ще си помисли и т.н. Това ми беше на сърце и така го оставих.
Успех на всички ни.
В нашата зала имаше доста забавни ситуации сутринта.. при останалите как мина изпитния ден?
30 минути си мислих .. през главата ми минаха и Георгиеви (все пак и годишнината на СУ) , и всички братя от приказки, филми .. близнаци, братя от секти, исторически и известни личности братя, как разговорно си викаме - брат, батенце, баце и т.н. И какво ли още не! Чак ме заболя главата... но си ми беше ясно,че братя Галеви не може да не останат споменати, все пак са актуални.
В крайна сметка написах разказ - 6 стр. за две братчета циганчета и разни техни премеждия. Едва ли е кой знае колко оригинално, но както си бях казала - ще пиша това, което искам без да се съобразявам сега този проверяващ какво ще си помисли и т.н. Това ми беше на сърце и така го оставих.
Успех на всички ни.
В нашата зала имаше доста забавни ситуации сутринта.. при останалите как мина изпитния ден?
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
О.о Как така разказче? Имаше там нещо някакви размишления или...?
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
Еййй, видяхте ли каката, която искаше да мине на следващия въпрос по бТВ? (rofl)
Хрумвания разни. Две циганета,братчета се скитат безцелно из малък град в изборен ден. Вече започнах да го забравям, но съм намесила и политика чат-пат.
Оф, незнам има ли смисъл в цялата бъркотия ... ще видим накрая.
Всички ли са писали есета? Някой нещо друго? Не ме оставяйте сама да се побърквам

Оф, незнам има ли смисъл в цялата бъркотия ... ще видим накрая.
Всички ли са писали есета? Някой нещо друго? Не ме оставяйте сама да се побърквам
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии