КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Re: КСК 2009 - История

Мнение от ShadowsInBlue »

Спокойно, люде - сънувах :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Само че лошата новина е, че не сънувах конкретна тема, а Батенберг и Фердинанд, а те са общо взето всичките теми от новата история, така че - дерзайте :mrgreen:

Подозирам, че пророческия сън ме подмина в понеделник, когато сънувах началото на изпита и тамън да кажат темата се събудих :lol: Извинявам се на всички мои фенове, ако това ви успокоява - не знам нищо :mrgreen:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
The new one
В началото бе словото

Мнение от The new one »

ShadowsInBlue написа:Спокойно, люде - сънувах :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Само че лошата новина е, че не сънувах конкретна тема, а Батенберг и Фердинанд, а те са общо взето всичките теми от новата история, така че - дерзайте :mrgreen:

Подозирам, че пророческия сън ме подмина в понеделник, когато сънувах началото на изпита и тамън да кажат темата се събудих :lol: Извинявам се на всички мои фенове, ако това ви успокоява - не знам нищо :mrgreen:
Казах ви :lol: Ново време ама и аз като нея сънувам всички теми :lol: :lol: :lol: Може би ще ни изтеглят всички теми от ново време и ние да си изберем за коя да пишеме... а дано :lol: :lol: :lol:
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Имам лошо пречуствие, мисля че ще сера....
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Ох,даноо не е тази Нова история :cheers: :albino: Макар,че на 90 % мисля,че едната тема е от Нова история,а втората вече дано е приемлива :oops:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Абе от Новата има и теми, които не са чак толкова ужасни - Балканските и БЗНС на мен са ми много лесни. Особено Балканските...сега си преговорих тази темичка...

Но не се тревожете, няма как да се падне нещо, което аз искам. Моят шанс беше на предварителните - не го използвах по възможно най-добрия начин и сега ще се мъча, така е ;) По БЕЛ на предварителния най-много исках Смирненски, той се падна, на редовния не исках Дебелянов, ето че изтеглиха него. По История Асеневци беше сред малкото теми, които тогава знаех, падна се, сега следва нещо хипер гадно за мен....
Само да не е Руско-турската и Освобождението, че тези теми така и не ги научих... :|
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

hahaf написа:Имам лошо пречуствие, мисля че ще сера....
и аз. ама преносно, освен буквалното - и то утре :Д
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Майкат е да има прочистване - на колона, на чакрите, на мозъчните гънки и т.н.
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Сенки, това, което си сънувала, не ми харесва. :lol:
Я беж да спиш и да сънуваш, но този път се опитай да изчакаш обявяването на темите. :mrgreen:
Леле, дано не ти се сбъдне сънят, защото ще изляза рано-рано. :lol:
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

lacuna_coil написа:Сенки, това, което си сънувала, не ми харесва. :lol:
Я беж да спиш и да сънуваш, но този път се опитай да изчакаш обявяването на темите. :mrgreen:
Леле, дано не ти се сбъдне сънят, защото ще изляза рано-рано. :lol:
И на мен никак не ми харесва... :lol:
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

е, шашавели, кой к'во знае? равносметките какви са.

при 12-13 научени теми за предварителния сега те магически спаднаха до има-няма 5 мъка-мъка измъчени теми.

е сега отивам да запомня още едничка за малко и да станат 6-орка, пък утре ако не ста'а - поне ще се наспим в залата ;д
The storm is coming...
Изображение
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Днес колкото опита направих да чета ,толкова пъти се появиха пречки. Първия път си разлях кафето на Раковски ..После ми звъннаха от Мтел ,че ми спират телефона щото договора ми е изтекъл ..та тичах да си го подновя.. прибрах се.. седнах да чета Априлското ..стана ми лошо :lol: :lol: :lol: Бах и каръка :lol: :lol:
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Spursy написа:Днес колкото опита направих да чета ,толкова пъти се появиха пречки. Първия път си разлях кафето на Раковски ..После ми звъннаха от Мтел ,че ми спират телефона щото договора ми е изтекъл ..та тичах да си го подновя.. прибрах се.. седнах да чета Априлското ..стана ми лошо :lol: :lol: :lol: Бах и каръка :lol: :lol:
Не се разсейвай с Априлското.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Някой от вас да е в химическия 5 етаж ? :lol:
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

Нее, писнА ми, отивам си за двойката утре. То бива да ми се доспива като ги чета тея глупости, бива, ама вече се не издържа. O____________O

Дота!
The storm is coming...
Изображение
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Ох, след малко заминавам, затова да Ви пожелая успех утре.
Дано да ни се паднат лесни неща и да изкараме хубави оценки и всички да бъдем приети по първо желание! :flower: :flower: :flower:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”