Дни на отворени врати

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Knopper
В началото бе словото
Обратна връзка:

Дни на отворени врати

Мнение от Knopper »

Знае ли някой кога ще може да се посещават свободни лекции в Софийския Университет, по-специално ме интересува за физическия факултет? Помня, че имаше такива дни на отворените врати, ама кога бяха... :? Благодаря предварително.
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Едва ли някой ще те изгони, ако решиш да влизаш на лекция на СУ.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Така си е- аз най-редовно си ходя на лекции на историци и археолози и никой никога не ми е правил проблеми, макар че даже не съм от този факултет. Ама то и никой не те пита кой си и какъв си, особено ако в залата са 60 човека-на никого няма да направиш впечатление. Виж когато са по- малко, примерно на спецкурсове и други подобни или просто при занижена посещаемост- нищо не ти пречи да попиташ преподавателя дали би имал нещо против да присъстваш на лекцията му. 99% биха се поласкали от интереса ти :) Мен даже един бивш преподавател специално ме покани на негови лекции в Юридическия факултет. Така че не чакайте никакви "дни на отворени врати", а си отворете вратите сами :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ако си от Университета не виждам защо да не посещаваш чужди лекции ако ти е интересно... :roll:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

То и да не си от Уни,пак става...една приятелка от УНСС идва с мен на италиански...:)
Knopper
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Knopper »

От Техническия Университет съм, но там не ми харесват лекциите по физика, защото се правят с прожектор и не се обяснява много, пък и всичко е на немски :? . Някой ден може да намина към физическия, да послушам лекция от извора така да се каже. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”