Подготовка за изпита по Английски език
- plamena
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Re: Подготовка за изпита по Английски език
ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза..
ок мерси много!!
-
roskoooooo
- В началото бе словото
- Специалност: Future student in English Philology
Ако се смята по този начин аз най - вероятно може да имам от 4.80 до 5.00!А дано!Mr Vatev написа:Доколкото аз знам оценката се смята по следната формула :
Бр. на точките ти * 0,044 + 2
Пример : 70*0.044 + 2 = 3.08 + 2 = 5.08
Но има доста други "хипотези" относно скалата за оценяване , така че не претендирам , че това е вярната
- Bastor
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Мхм понеже си гениален и знаеш предварително за колко ще бъде оценено есето ти.roskoooooo написа:Ако се смята по този начин аз най - вероятно може да имам от 4.80 до 5.00!А дано!Mr Vatev написа:Доколкото аз знам оценката се смята по следната формула :
Но има доста други "хипотези" относно скалата за оценяване , така че не претендирам , че това е вярната
Успокоих се за рийдинга, след като отговорите на всички ни горе-долу съвпадат, значи би трябвало да са правилни (или всички сме еднакво тъпи
) А някой сеща ли се нещо за перафрейза?
-
roskoooooo
- В началото бе словото
- Специалност: Future student in English Philology
Не бе мои човек просто правя някакво предположение,Bastor написа:Мхм понеже си гениален и знаеш предварително за колко ще бъде оценено есето ти.roskoooooo написа:Ако се смята по този начин аз най - вероятно може да имам от 4.80 до 5.00!А дано!Mr Vatev написа:Доколкото аз знам оценката се смята по следната формула :
Така ми се струва, и на матурата горе-долу почти познах оценката си по език,затова се надявам ,че поне ще е в тези граници!
И по-конкретно за последния?? "... nearly as fascinating as..."
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- alekth
- От дъжд на вятър
- Специалност: японистика
- Курс: трети
Там бяха много дълги (и не логично свързани в текст) нещата, напълно съм ги забравила вече.
едит: последното е not nearly as fascinating as
едит: последното е not nearly as fascinating as
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли?plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза..ок мерси много!!
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Bastor
- От дъжд на вятър
Не...не...и аз това помислих, но си се участва с по-високата....просто ще участваш И с матурите....Master_of_Sin написа:какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли?plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза..ок мерси много!!
Info Source: Eli ^^
Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.Bastor написа:Не...не...и аз това помислих, но си се участва с по-високата....просто ще участваш И с матурите....Master_of_Sin написа:какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли?plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза..ок мерси много!!
Само не мога да разбера защо на специалности, за които се взимат едни и същи неща, ми пише различни балове..
Последно промяна от Loli на 15 Юли 2009, 14:20, променено общо 1 път.
- Mr Vatev
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Адрес в галерията на СУ: mrvatev
- Обратна връзка:
Макар и с малко закъснение и аз да се включа по дискусията за Reading - a . На 2 и аз писах "All of the above" , писах че е doomed to failure , че не е бил disrespectful , че разказвачката е по-romantic , че Мари е реагирала с по-голям интерес , че разказвачката оценява перспективите , които и носи работата (или нещо от сорта) . Ама какво обяснение само .... Нищо , важното е , че се разбираме
На онзи въпрос кое НЕ Е вярно наистина не помня какво писах 
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
- Bastor
- От дъжд на вятър
За невярното беше...хмм...нещо от сорта Marie is mindful of Arthur? Хъх...не звучи логично, но беше нещо подобно като постройка....абе че й пука за него, което естествено не бе вярно...иначе да за работата също е така....оценява доброто, че има тази работа, но нито се гордее с нея, нито нещо-си....Mr Vatev написа:Макар и с малко закъснение и аз да се включа по дискусията за Reading - a . На 2 и аз писах "All of the above" , писах че е doomed to failure , че не е бил disrespectful , че разказвачката е по-romantic , че Мари е реагирала с по-голям интерес , че разказвачката оценява перспективите , които и носи работата (или нещо от сорта) . Ама какво обяснение само .... Нищо , важното е , че се разбирамеНа онзи въпрос кое НЕ Е вярно наистина не помня какво писах
- Bastor
- От дъжд на вятър
И аз съм така...примерно Японистика, Индология и блях блях са ми BOLD....странно...може би да ги направят и тях с матури? Хм....с 25 ще да влезна само с матура в този случай....Loli написа:Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.Bastor написа:Не...не...и аз това помислих, но си се участва с по-високата....просто ще участваш И с матурите....Master_of_Sin написа:какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли?plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза..ок мерси много!!
Само не мога да разбера защо на специалности, за които се взимат едни и същи неща, ми пише различни балове..
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
Значи влизам в китаистика или японистика само с оценката от пробния?~!?!? тва нещо са се объркали сигурно...не може да е вярно!Loli написа:Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
Или беше с worried, или с afraid... Някой по-назад в темата беше споменал afraid май...
britdamage написа:... She is afraid for Arthur...
Последно промяна от Maeve на 15 Юли 2009, 14:27, променено общо 1 път.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.