Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
plamena
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: първи

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от plamena »

ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза.. :lol: ок мерси много!!
roskoooooo
В началото бе словото
Специалност: Future student in English Philology

Мнение от roskoooooo »

Mr Vatev написа:Доколкото аз знам оценката се смята по следната формула :

Бр. на точките ти * 0,044 + 2

Пример : 70*0.044 + 2 = 3.08 + 2 = 5.08

Но има доста други "хипотези" относно скалата за оценяване , така че не претендирам , че това е вярната :?
Ако се смята по този начин аз най - вероятно може да имам от 4.80 до 5.00!А дано! :bounce:
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Bastor »

roskoooooo написа:

Но има доста други "хипотези" относно скалата за оценяване , така че не претендирам , че това е вярната :?
Ако се смята по този начин аз най - вероятно може да имам от 4.80 до 5.00!А дано! :bounce:
Мхм понеже си гениален и знаеш предварително за колко ще бъде оценено есето ти. :)
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Успокоих се за рийдинга, след като отговорите на всички ни горе-долу съвпадат, значи би трябвало да са правилни (или всички сме еднакво тъпи :lol: ) А някой сеща ли се нещо за перафрейза?
roskoooooo
В началото бе словото
Специалност: Future student in English Philology

Мнение от roskoooooo »

Bastor написа:
roskoooooo написа:

Мхм понеже си гениален и знаеш предварително за колко ще бъде оценено есето ти. :)
Не бе мои човек просто правя някакво предположение, :|
Така ми се струва, и на матурата горе-долу почти познах оценката си по език,затова се надявам ,че поне ще е в тези граници!
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

И по-конкретно за последния?? "... nearly as fascinating as..."
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
alekth
От дъжд на вятър
Специалност: японистика
Курс: трети

Мнение от alekth »

Там бяха много дълги (и не логично свързани в текст) нещата, напълно съм ги забравила вече.

едит: последното е not nearly as fascinating as
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза.. :lol: ок мерси много!!
какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли? :shock:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Master_of_Sin написа:
plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза.. :lol: ок мерси много!!
какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли? :shock:
Не...не...и аз това помислих, но си се участва с по-високата....просто ще участваш И с матурите....

Info Source: Eli ^^
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Bastor написа:
Master_of_Sin написа:
Не...не...и аз това помислих, но си се участва с по-високата....просто ще участваш И с матурите....

Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.
Само не мога да разбера защо на специалности, за които се взимат едни и същи неща, ми пише различни балове..
Последно промяна от Loli на 15 Юли 2009, 14:20, променено общо 1 път.
Аватар
Mr Vatev
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с английски език
Обратна връзка:

Мнение от Mr Vatev »

Макар и с малко закъснение и аз да се включа по дискусията за Reading - a . На 2 и аз писах "All of the above" , писах че е doomed to failure , че не е бил disrespectful , че разказвачката е по-romantic , че Мари е реагирала с по-голям интерес , че разказвачката оценява перспективите , които и носи работата (или нещо от сорта) . Ама какво обяснение само .... Нищо , важното е , че се разбираме :lol: На онзи въпрос кое НЕ Е вярно наистина не помня какво писах :lol:
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Mr Vatev написа:Макар и с малко закъснение и аз да се включа по дискусията за Reading - a . На 2 и аз писах "All of the above" , писах че е doomed to failure , че не е бил disrespectful , че разказвачката е по-romantic , че Мари е реагирала с по-голям интерес , че разказвачката оценява перспективите , които и носи работата (или нещо от сорта) . Ама какво обяснение само .... Нищо , важното е , че се разбираме :lol: На онзи въпрос кое НЕ Е вярно наистина не помня какво писах :lol:
За невярното беше...хмм...нещо от сорта Marie is mindful of Arthur? Хъх...не звучи логично, но беше нещо подобно като постройка....абе че й пука за него, което естествено не бе вярно...иначе да за работата също е така....оценява доброто, че има тази работа, но нито се гордее с нея, нито нещо-си....
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Loli написа:
Bastor написа:
Master_of_Sin написа:

Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.
Само не мога да разбера защо на специалности, за които се взимат едни и същи неща, ми пише различни балове..
И аз съм така...примерно Японистика, Индология и блях блях са ми BOLD....странно...може би да ги направят и тях с матури? Хм....с 25 ще да влезна само с матура в този случай....
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

Loli написа:Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.
Значи влизам в китаистика или японистика само с оценката от пробния?~!?!? тва нещо са се объркали сигурно...не може да е вярно! :shock: :shock: :shock:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Или беше с worried, или с afraid... Някой по-назад в темата беше споменал afraid май...
britdamage написа:... She is afraid for Arthur...
Последно промяна от Maeve на 15 Юли 2009, 14:27, променено общо 1 път.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”