Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления
Няма слаби раси в Хироуз, това е една от най-балансираните стратегии евър.
Всеки си има любимци, разбира се, но това се дължи повече на това кои раси отговарят на стила на игра на съответния човек, иначе не може да се говори за слаби и силни, според мен.
Всеки си има любимци, разбира се, но това се дължи повече на това кои раси отговарят на стила на игра на съответния човек, иначе не може да се говори за слаби и силни, според мен.
Айде и тук да се похваля:

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Много личове, много нещо :Р
На мен това като че ли ми е най-свинският герой:

Имаче като левъл най-високият ми май беше 40-ти, ама беше с доста по-слаби показатели, щото той беше от лошковците, ама го победих и после го гепих от таверната, като беше 36 левъл някъде и после просто обиколих няколко Trees of Knowledge :Р
На мен това като че ли ми е най-свинският герой:

Имаче като левъл най-високият ми май беше 40-ти, ама беше с доста по-слаби показатели, щото той беше от лошковците, ама го победих и после го гепих от таверната, като беше 36 левъл някъде и после просто обиколих няколко Trees of Knowledge :Р
Играл съм с фортрес. Terrible gase и petrify на горгоните и базилиските не са гарантирани че ще се включат както и отровата на yивърните. Липсата на силни стрелци обикновено принуждава да нападаш ти и съответно трябва да избираш дали да изпратиш мухите и уивърните сами срещу цяла армия веднага или да изчакаш да се придвижат заедно със останалите юнити. В единия случай е много вероятно да загубиш летящите в другия 2 хода си изложен на обстрел. Просто влезеш ли в битка с блатото винаги ти се очертават загуби дори противниковата армия да е по-слаба. А и 3 level mage guild :/ Могат да са гаден противник но не бих играл с тях ако имам избор.Reaver написа:Фортреса били слаби ...darken написа:Иначе според мен всички замъци са силни с изключение на блатния - 1 единствен стрелец и то слабичък в сравнение с други и като цяло нищо впечатляващо не намирам в тях :X
Да явно Горгоните за нищо не стават.Този "аватар оф дет" със сигурност за нищо не става.
Базилиските този петрифай също явно не е благинка.
Уивърните също явно са безполезни.
Мухите , да и те нямат никаква употреба.
Хидрите , еми да те с техния бонус да не им се отвръща на удар и това ,че удрят по 2-3 юнита , явно за нищо ги нямаш.
Поиграй първо малко с Фортрес , в тази игра не е само до това кой , колко стрелци има и какви ...
Мила колко време ги прави тея личове 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Некромансъра, след определено ниво, почва да бълва личове след битките, вместо скелети...darken написа:Мила колко време ги прави тея личове
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Не е до ниво. Трябва да събереш три неща (ботушките, амулета и не помня още какво за да направиш Cloak of Undead King, който според нивото на умението некромансери ти дава различни неща - на basic вдига зомбита, на второто ниво - райтки, а на експерт - личове. Виж на http://www.heroesofmightandmagic.com има много подорбно описание на всички артефакти. Иначе с този аретефакт 23к личове се правят за около 4 игрални месеца
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
3-я итем е едно наметало 
най-силния ми герой до момента... между другото Dungeon e моят фаворит...
- Прикачени файлове
-
- Screenshot - 14.7.2009 _. , 15_32_11.JPG (148.19 KiB) Преглеждано 1049 пъти
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Т'ва е на WoG, нали?
Трябва да го пробвам отново някой път, че малкото спомени, които имам от тоя мод не са добри, а много го хвалят...
Трябва да го пробвам отново някой път, че малкото спомени, които имам от тоя мод не са добри, а много го хвалят...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
^ same here!
Просто не можах да свикна, толкова много нови чудесии, нововъведения и обърквации...
Просто не можах да свикна, толкова много нови чудесии, нововъведения и обърквации...
Така е, ама веднъж научиш ли ги много зарибяват. След като свикнах на WoG старите heroes-и ми се струват боза... 
-
novobraneca
- В началото бе словото
iska li nqkoi da napravim edna i gra heros 3
Ае тука на ена игра са случи да ми се падне Necromancery skill на герой от Castle. Мислех, че принципно не е възможно, все пак от университет не може да се учи, а и не се пада току така. Съквартирантите ми също са изненадани, а те са дългогодишни играчи и никога не са виждали такова нещо. Хах, може и да е бъг нали, ама пак е яко! И естествено се възползвах. Играта беше на последна трудност,на рандъм, xl карта, срещу 8 изрода.