Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
flavourrr написа:Molq ama moje i da ne mi 4ete6 komentarite, ako iska6 i ne mi druj smetka, za6toto moje6 ti da uvaji6 tova, 4e az sum si re6ila taka da pi6a ako si malko po-vuzpitana kum nepoznatite!
alhimikat написа:
2. Писането в този раздел става на кирилица
Еми....цитат от правилника. Както си решиш, но все пак аз едва ли съм единствения човек, който ти чете мненията :] . Замисли се.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Няма кво да го мислите - ако си пишете на латиница, уви - ще се трият мненията ви без предупреждение. Предупреждението го правя сега :Р
Моля, пишете на кирилица, защото във форума е задължително. ^^
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Kai написа:А, не се и съмнявам. Миналата година беше най-весело по време на чакането на класиранията.
Хаха , точно по време на чакането хич не ми е весело на мене. Всеки ден се моля поне по 5 пъти на Господ и паля по 2 свещички в църквата Дано след излизането на резултатите да е по- добре положението
Апък и не виждам голям смисъл от излишен спам...
знаех си аз че без учене няма да стане ма какво да се прави 4.15 съм аз
ако някаде излезе статистика на оценките някой да обади
(съжелявам за неграмотността в моите писания)