КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Anna-Molly »

Spursy написа:Е да ,но беше контролна тема на предварителния.. Само дано не ни закопат с две теми от нова история..че тогава купон :lol: Крум няма да е 200% за съжаление
Що така мислиш :roll: :roll: :roll: :roll:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

При 2 теми от Нова история 80 % двойки не мърдат и едната ще бъде моя. :lol:
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

За кое ? За Крум ли ? Еми де да знам.. много често се пада.. 2007-ма е била на редовния.. 2008-ма контролна тема на предварителния ..
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

lacuna_coil написа:При 2 теми от Нова история 80 % двойки не мърдат и едната ще бъде моя. :lol:
И аз така :lol:
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си : “ Моето цвете е там някъде
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

lacuna_coil написа:При 2 теми от Нова история 80 % двойки не мърдат и едната ще бъде моя. :lol:

Нда, за съжаление ако направят така, процентът наистина ще е голям и с тия 70% двойки по литература (поне така се говори де) балът ще е 20 :lol: :lol: :lol: :lol:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Затова да се пада Крум - да има справедливост за кандидат-студентите. :mrgreen:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Баловете няма да паднат според мен.Някой по-назад беше изказал мнение в темата,че наистина за хубавите специалности винаги има много хора и те ще си запълнят местата,ако разбира се не те интересува някаква специалност,към която няма интерес,мисля,че не трябва много да се успокояваме,че "уж" щели да паднат баловете.Аз мисля,че ще са вдигнати.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

lacuna_coil написа:Затова да се пада Крум - да има справедливост за кандидат-студентите. :mrgreen:
Еми така де.. така и така няма да свалят бала ,поне да не се излагаме с 80% 2ки :lol: :lol: И все пак според мен утре ще се падне Антиосманка съпротива и Покръстване при Борис
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Мнение от Ice_heart »

70% двойки на редовния по литература ли?!?!? ако е така почвам да спичам 1ната да не е моя :( а колкото до Крум точно защото често се пада контролна тема му е време вече да е и редовна, за да спрат да го пишат в листчетата, ще съм мн щастлива ако сега се падне той :) а колкото до 2 теми от Нова история...шанса е нищожен според мен..
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Абе зависи тоя дето тегли какъв карък е... :lol: :lol: Дано не е перничанин щото явно нямаме късмет :lol: :lol:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

На мен ми харесва Дебелянов,аз още на предварителния мислех,че или той,или Яворов,или Славейков.А що се отнася до сега да се пада Ранно българско,АОС,Борис,Симеон...
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Момчето, което изтегли Дебелянов, днес е изтеглило темата по журналистика. Очаквам той да изтегли и темите по история. :lol:

А тая "Антиосманска съпротива" доста хора от форума я недолюбват. :mrgreen:
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

lacuna_coil написа:Момчето, което изтегли Дебелянов, днес е изтеглило темата по журналистика. Очаквам той да изтегли и темите по история. :lol:
:mrgreen:
Е само това му остава и ако пак изтегли някоя ш***на тема ще го пребия .. !!! Мани пепел ти на устата хахаха .
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Къде е ShadowsInBlue да каже какво ще се падне ? Тя позна за просветата и за Димчо. Сенки, ако прочетеш това, да знаеш, че ти готвя 50 лева. :lol:
Аватар
Spursy
От дъжд на вятър

Мнение от Spursy »

Абе тя ако и сега ги познае не 50 ,а 100 ще и събереме хаха ама да се забърза малко ,че не остана време :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”