Аз бях чела и за друг подобен случай, в който едно момиче е теглило темите за 2 изпита. Има нещо нагласено.
Успех на бъдещите журналисти днес !
Ами той горкият....питаха кой иска да изтегли темата и си метна ръчицата във въздуха с мисълта, че поне още 50 души ще го направят....за негова жалост ръката му увисна самаSeLby написа:Има нещо съмнително, ако питаш мен.WickedWitch написа:Това момче защо е теглило и тук темата?!
Интересно.bvz написа:"Абе, къде е батко, бе" и "Два милиона за батко" - ей това ми хрумна веднага като разбрах по каква тема сте писали
Е, браво, аз Галеви ги пропуснах в първите си асоциацииBastor написа:Интересно.bvz написа:"Абе, къде е батко, бе" и "Два милиона за батко" - ей това ми хрумна веднага като разбрах по каква тема сте писалиАз се замислих първо над братството като цяло и връзката...било кръвна или чисто емоционална или двете...после помислих за известни братя и веднага се сетих за сладурите седнали пред СУ....после за Кирил и Методий....после Галеви ми минаха през главата ...ии...много хаотична работа...но за "Абе...къде е батко, бе?" Не се сетих
Тъпо...можеше да направя нещо по-комично....
Е аз не съм ги навързал всичките...просто споделям гловните неща, които ми се врътнаха в главата през 15те минути за размисъл ^^bvz написа:Е, браво, аз Галеви ги пропуснах в първите си асоциацииBastor написа:Интересно.bvz написа:"Абе, къде е батко, бе" и "Два милиона за батко" - ей това ми хрумна веднага като разбрах по каква тема сте писалиАз се замислих първо над братството като цяло и връзката...било кръвна или чисто емоционална или двете...после помислих за известни братя и веднага се сетих за сладурите седнали пред СУ....после за Кирил и Методий....после Галеви ми минаха през главата ...ии...много хаотична работа...но за "Абе...къде е батко, бе?" Не се сетих
Тъпо...можеше да направя нещо по-комично....
, ма то те нали не са братя... А за Кирил и Методий - супер идея, зависи и как си ги навързал/а нещата. Свежо звучи.
Хехе, а за Бат Бойко някой сети ли се, не че знам на кой е батко (или пък се изживява като батко/брат на народа) и т.н. и т.н...
Темата дава огромно поле за размисъл.
Надявам св всички да сте доволни от себе си (аз днес определено съм, нищо че става дума за друг изпит)![]()
П.С. Сетих се и за "Братята с лъвски сърца", не знам защо.