Какво искате да учите?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
SemperFidelis
- В началото бе словото
Re: Какво искате да учите?
Определено Право или Право задочно в краен случай,но дали бал 26 ще ми стигне...?(за момче)
-
SemperFidelis
- В началото бе словото
еми ще видим каква ще я свършим четвъртък,че ми омръзна вече..Живота ме дърпа вече,омръзнаха ми тези изпити...
- надето
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
Аз имам 5.38 на предварителен и сега въобще няма да ходя.
-
SemperFidelis
- В началото бе словото
добре си ти,добре си...АМИ НИЕ?! хаха незнам поне се надявам при провал оценките от предварителния да ми стигнат,защото не съм много обнадежден за изпита в четвърък 
- Adichka
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
SemperFidelis написа:еми ще видим каква ще я свършим четвъртък,че ми омръзна вече..Живота ме дърпа вече,омръзнаха ми тези изпити...
Anyone who says you can't see a thought simply doesn't know art.
искам да уча История на изкуството, да имам галерия и да пиша Арт колонки в списанията...
но това няма как да стане, така че догодина - Право, Социология, Психология, Културология, Неформално образование.
но това няма как да стане, така че догодина - Право, Социология, Психология, Културология, Неформално образование.
Kristo,ти си е*ати Лай**тоKristo написа:Правото не е най-яката специалност, но дава по-добра реализация от другите. Ако ще учим за едната диплома, най-лесно е запиша археология, хем ме влече, хем си разбирам от материята, ше я завърша в 6.00, и после кво? Ще ме вземат у музея да бърша прах, НЕ МЕРСИ.leia_loves_cats написа: Защо?
Аз не виждам нищо безумно в това подреждане. Може би визираш "близки" по съдържание специалности, които са разделени много, или.... ? ...или това е прелюдията на изказвания като "От Искъро по длибоко нема, от правото по-по-най - също"? Не всички мечатят от раждането си да влязат Право или МО...
Подобни списъци издават амбиции за нещо - или бъдеще, или просто висше...
Ам, ако съдбата ти дава максимума, и ти и кажеш "тц, мерси, аз тука ше си кретам с малкото", е цинично първо спрямо теб, второ спрямо тези, дето съдбата не ги е благословила със знания по история и литература. Като си може човек, защо да не пробва? Има хора цял живот не знаят кво искат да работят, учат или изобщо правят, а ние на по 20-21 ще знаем, айде сега...Etiainen написа: Великата логика...какво значение имат 'шансовете на съдбата' като на човека очевидно не му се занимава с тази специалност?
пс: на мен правото не ми беше първо желание пък...
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
ДА ПОСТЪПВАШ КАТО МЕЧКА ?
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
[[[[
Последно промяна от missggg на 18 Юли 2009, 10:52, променено общо 1 път.
missggg написа:НА мен лично ми писна навсякъде да чета "каквото и да изберете ще получите добра реализация,стига да учите" .Ами не е така,какво се лъжем,нали затова е тоя форум по-старите да кажат как стоят нещата и после искате кандидат-студентите да са ориентирани.
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И ти смяташ, че няма достатъчно работа за тях? Адвокати, съдии, нотариуси, прокурори, следователи, юрисконсулти и всичките им помощници...Yazo написа:missggg написа:НА мен лично ми писна навсякъде да чета "каквото и да изберете ще получите добра реализация,стига да учите" .Ами не е така,какво се лъжем,нали затова е тоя форум по-старите да кажат как стоят нещата и после искате кандидат-студентите да са ориентирани.Важното е да умееш нещо и най-вече да имаш връзки
Искам само да спомена ,че в България годишно завършват около 1000 юристи
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
Е не чухте ли какво каза професорът, изпокъсал 212 по наказателно право 2/3-ти курс. Перифразирам: "Това, че са влезли, не значи, че трябва да ходят на държавни изпити, а това, че стегат дотам, не значи, че трябва да завършат"
Плюс това подучух, че щяло да има бая бая бая цвайки по БЕЛ тая година... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
И аз мога да говоря простотии по телевизията...muligan-cho написа:Е не чухте ли какво каза професорът, изпокъсал 212 по наказателно право 2/3-ти курс. Перифразирам: "Това, че са влезли, не значи, че трябва да ходят на държавни изпити, а това, че стегат дотам, не значи, че трябва да завършат"Плюс това подучух, че щяло да има бая бая бая цвайки по БЕЛ тая година...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Да.Работа ще се намери,но за повечето от тях не по специалността.ники написа:И ти смяташ, че няма достатъчно работа за тях? Адвокати, съдии, нотариуси, прокурори, следователи, юрисконсулти и всичките им помощници...Yazo написа:missggg написа:НА мен лично ми писна навсякъде да чета "каквото и да изберете ще получите добра реализация,стига да учите" .Ами не е така,какво се лъжем,нали затова е тоя форум по-старите да кажат как стоят нещата и после искате кандидат-студентите да са ориентирани.Важното е да умееш нещо и най-вече да имаш връзки
Искам само да спомена ,че в България годишно завършват около 1000 юристи
Последно промяна от Yazo на 16 Юли 2009, 23:04, променено общо 1 път.
МЕЧКАТА СЕ МИЕ,ЧИСТИ
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА
В ПОТОЦИТЕ СРЕБРИСТИ.
ИМА ЛИ ЗА ТЕБЕ ПРЕЧКА