Вземи си валидол, за да се успокоиш, ако ти е притеснено.
Сенки, не си ли сънувала какво ще се падне ? Пенчо Славейков на банкнота те очаква.
ShadowsInBlue написа:Яяяя се стегни бре моме! Кви са тия Радини вълнения. Яяя по-сериозно - отиваш, пишеш, получаваш ... оценка и айдеее. Спокс, не отиваш на заколение.. и Калигула няма да е там да те провери... освен ако Скорп не е наоколо, виж за него не гарантирамThe new one написа:Оффффф Много ме е страаах![]()
![]()
![]()
аз съм много притеснителна и пак ще ми прилошее.... Ще всема да припадна като кажат темите и нищо да не направя.... А вие се притеснявате за тва кво ще се падне... Ужаас!!!

Гордея се с теб ;рScionOfStorm написа:аз реших окончателно, че ме мързи да продължавам да преговарям.
дотук, братя и братки! общо 3 преговорени теми за 3 седмици!
;d
Ще се справишThe new one написа:Ооо да валидола е неотменно с мен![]()
![]()
![]()
Аз не се бъзикам, без него не мога... Е както и да е, прави сте отивам, пиша, ако е 2 значи толко, ако е повече - най-добреПоживём-увидим
Изглеждаш пекана, не би трябвало да имаш проблеми... Ти си знаеш деThe new one написа:Ооо да валидола е неотменно с мен![]()
![]()
![]()
Аз не се бъзикам, без него не мога... Е както и да е, прави сте отивам, пиша, ако е 2 значи толко, ако е повече - най-добреПоживём-увидим
Абе тя се притеснява..нали зн колкото повече учиш,толкова повече си мислиш,че нищо не знаешScorpion написа:Изглеждаш пекана, не би трябвало да имаш проблеми... Ти си знаеш деThe new one написа:Ооо да валидола е неотменно с мен![]()
![]()
![]()
скайпии!Amberglow написа:--

The new one написа:Ооо да валидола е неотменно с мен![]()
![]()
![]()