Вий справочник нямате ли си?
Журналисти 2009, том 2.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
Според това дали момичетата или момчетата са се представили по-добре. Няма квоти. Просто първите 350 кандидати (незьависимо от пола) с най-висок успех от писмен изпит се допускат до устен.
-
barbito
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ний нямаме справочник не сме длъжви да имаме! Голяма работа като сме попитали , не съм ти упряла пистолет в главата да ми отговаряш
- bvz
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тук явно се очаква и аз да се нахвърля на някой, ама няма. Последното е казано със закачка, има си и "усмивчица" след него, тъй че ще отдам тази раздразненост на предстоящия изпит
Напълно съгласен съм, че никой не е длъжен да си купува Справочника, защото тази информация я има качена в интернет, на страницата на СУ "Св. Кл. Охридски" и всеки, който се интересува от нея, би могъл да я намери.
Лично мое мнение е, че всеки, който кандидатсва в определено висше училище, тряба предварително сам и по своя воля да се е запознал с Правилника за прием на кандидат-студенти (този на СУ го има качен в интернет).
Извинявай, че ти отговорих, barbito. Мисля, че форумът има като една от основните си цели и тази, пишещите тук да си помагат. Ето това исках да направя с всичко написано от мен. Дори и с последното, което си приел/а като заяждане. Защото ако искаш да следваш и да упражняваш професия, свързана с комуникация, ще ти се наложи да си много добре предварително информиран/а, особено по теми, които те интересуват.
Мир!
Успех на всички утре!
Напълно съгласен съм, че никой не е длъжен да си купува Справочника, защото тази информация я има качена в интернет, на страницата на СУ "Св. Кл. Охридски" и всеки, който се интересува от нея, би могъл да я намери.
Лично мое мнение е, че всеки, който кандидатсва в определено висше училище, тряба предварително сам и по своя воля да се е запознал с Правилника за прием на кандидат-студенти (този на СУ го има качен в интернет).
Извинявай, че ти отговорих, barbito. Мисля, че форумът има като една от основните си цели и тази, пишещите тук да си помагат. Ето това исках да направя с всичко написано от мен. Дори и с последното, което си приел/а като заяждане. Защото ако искаш да следваш и да упражняваш професия, свързана с комуникация, ще ти се наложи да си много добре предварително информиран/а, особено по теми, които те интересуват.
Мир!
Успех на всички утре!
- Ghost rider
- В началото бе словото
МОже ли само някой да каже за тоя номер коя е залата 07528 , че не ми отваря гадния документ с разпределението .... не ми давайте съвет как да го отворя просто не може сега да стане ..нямам програма и така
Мерси предварително
The life is change !
Ректорат-северно крило, вляво от централния вход
зала 272 вх. № от 07155 до 14500 130 души
зала 272 вх. № от 07155 до 14500 130 души

Айде един успех и от мен. Пожелавам на всички ни: бистър ум, спокойствие и вътрешна удовлетворенст, за след изпита и да не забравяме старата студентска максима "Полят изпит-взет изпит". Утре си заслужаваме трещенето
И със здраве
а на ти печелиш зала 272 вх. № от 07155 до 14500 130 души
И със здраве
а на ти печелиш зала 272 вх. № от 07155 до 14500 130 души
Ганьооо, на тия кашони затова им викат урни, оти си погребваш гласо!
- Антоний
- Пишете, о, братя
При полят изпит - взет изпит, правилото важи, когато поливането е преди, а не след изпита
Успех утре!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- sUnNy*
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
zdraveite.izvinete me 4e ne e na kirilica,no ne mi raboti flex type-a.iskam da vi popitam ako nqkoi ima informaciq dali ako ne se qvi6 na redovniq,no si se qvqval na predvaritelen,ti anulirat kandidatstvaneto ili prosto se vzima ocenkata ot predvaritelniq.ako se ima vpredvid,4e sum zapisana za redoven,no predpo4etoh da ne se qvqvam.blagodarq vi predvaritelno. 
-
manichety
- В началото бе словото
Успех и от мен на всички ни. Нека тоз, който тегли утре има лека ръка.
"... And believe that dreams come true every day. Because they do!..."
- simona_baby
- От дъжд на вятър
При условие, че си се записал/а за редовен няма проблем, участваш с оценката от предварителния.Но според мен беше добре да се явиш и на редовен, защото винаги можеш да изкараш повече, освен ако нямаш 6.00 на предварителен - само тогава няма смисъл.sUnNy* написа:zdraveite.izvinete me 4e ne e na kirilica,no ne mi raboti flex type-a.iskam da vi popitam ako nqkoi ima informaciq dali ako ne se qvi6 na redovniq,no si se qvqval na predvaritelen,ti anulirat kandidatstvaneto ili prosto se vzima ocenkata ot predvaritelniq.ako se ima vpredvid,4e sum zapisana za redoven,no predpo4etoh da ne se qvqvam.blagodarq vi predvaritelno.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- Виктория
- В началото бе словото
- Курс: първи
Успех на всички ни.
- Антоний
- Пишете, о, братя
Бляхиииииииииии
Айде, тръгвам! Ще се видим след малко
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
„Братя“ е темата, по която ще пишат кандидат-журналистите в СУ „Св. Климент Охридски“.
Темата беше посрещната с бурни овации.
Вариантът беше изтеглен от Цветан Пейчев от Перник, който изтегли и темата „Самотата в поезията на Димчо Дебелянов“ на редовния изпит по български език и литература в СУ.
Контролните теми за изпита са „Големите надежди“ и „Днешните идоли“.

- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Това момче защо е теглило и тук темата?!
Успех, бъдещи журналисти! : )
Успех, бъдещи журналисти! : )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Има нещо съмнително, ако питаш мен.WickedWitch написа:Това момче защо е теглило и тук темата?!