предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Когато - тогава! Наистина няма какво да се чудим, но да ви кажа при всички положения за всеобщото благо е най-добре да се падне Средновековие - темите са най-леки и най-много хора ще се справят с тях. Друг е въпросът дали искате това..
В противен случай се молете за някоя гадна и трудна тема, която вие знаете добре, а масата народ - не.
Успех и се молете да не е Нова история, че... мазало!!!
Успех и се молете да не е Нова история, че... мазало!!!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Eeee, няма да се разберем.everyday_ написа:аууу Нова история...бляк...както обичах да казвам като малка на нещо неприятно и гадно
по-добре Възраждане
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
значи, това с годишнините при СУ не важи особено, повече важи в УНСС - спомням си, че преди три години на годишнината на Илинденско-Преображенското въстание, точно това се падна там. в СУ не мисля, че има зависимост. Лично мнение - учете си Възраждането, то се пада най-често. И добре прегледайте славяни и прабългари, защото те не са се падали твърде много време вече... но това си е мое мнение...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
дам...брат ми влезе с този изпит...аз затова и предпоалагм, че тази година ще се падне в УНСС Априлското въстание...но това са си само мой предположенияnrggirl написа:значи, това с годишнините при СУ не важи особено, повече важи в УНСС - спомням си, че преди три години на годишнината на Илинденско-Преображенското въстание, точно това се падна там.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аз имам някакви странни предчувствия за Съединението, Априлско и политиеско развитие през втората половина на IXв. Като цяло не знам какво ще стане, но се притеснявам за нещо глупаво. Ако да кажем сбъркам някъде, как да си поправмя грешката така, че да не анулират темата ми и разни такива подробности. Надявам се, че в началото на изпита ще може да попитаме. А...доколото разбирам има хора,който не са започнали даже да учат, само аз ли се притеснявам, че няма да успея да науча всичко???
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Славяните в моята са на първо място, но формулировката вече май е обърната. Така че, зависи как ни го дадат, ако се падне на изпита (а дано не, имам предчувствия за Нова историяpoison_b написа:Чух нещо по въпроса за създаването на българската държава. В темата ви прабългари или славяни са на първо място?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
когато питах този, при който ходя на уроци по история по повод същото ( което всъщност бях чела и в един вестник още при обявяването на новината, че тази година СУ ще има промени в конспекта по история), той ми каза да си го пиша така както си ми е в темата, а именно първо славяни и после прабългари, тъй като славяните независимо от всичко първи се заселват на Блаканите (в смисъл преди прабългарите)....дано не се санкционира...а в крайкна сметка като се замисли човек дали първо прабългари или славяни няма особено значениеpoison_b написа:Чух нещо по въпроса за създаването на българската държава. В темата ви прабългари или славяни са на първо място?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!