Хмм...аз май имах три...ама ми трябват условията ....иначе по спомен нищо не мога да се сетя така....фараонът беше правилно според мен....britdamage написа:Хей, Бризейда, можеш ли да ми кажеш кои изречения си сметнала за no error.Аз смятам, че са само две.Това, за обичая с целуването и по-следващото.Не си спомням какво съдържаше, но 26 и 28 ми бяха no error
Подготовка за изпита по Английски език
- Bastor
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Подготовка за изпита по Английски език
Da. Tochno obichaqt s celuvaneto, onova s may one i one may... za drugite dve veche mi e trudno da ti kajabritdamage написа:Хей, Бризейда, можеш ли да ми кажеш кои изречения си сметнала за no error.Аз смятам, че са само две.Това, за обичая с целуването и по-следващото.Не си спомням какво съдържаше, но 26 и 28 ми бяха no error
Ne pomnq.
- Bastor
- От дъжд на вятър
http://www.youtube.com/watch?v=LF2LW3pi ... re=related
Няма ли начин да leek-нат условията да го.....
Няма ли начин да leek-нат условията да го.....
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Ей, аз за това писах, че грешката е в one may, защото нали е emphatic structure "not only + inversion...but also"Brizeida написа:Da. Tochno obichaqt s celuvaneto, onova s may one i one may... za drugite dve veche mi e trudno da ti kajabritdamage написа:Хей, Бризейда, можеш ли да ми кажеш кои изречения си сметнала за no error.Аз смятам, че са само две.Това, за обичая с целуването и по-следващото.Не си спомням какво съдържаше, но 26 и 28 ми бяха no error
Ne pomnq.
![]()
Последно промяна от britdamage на 14 Юли 2009, 15:06, променено общо 1 път.
Водата също би могла да се измие.
На тъпата лелка не й се разбираше 'k' ли произнася, 'h' ли.. На няколко места вместо 'kite' писах 'height'. После драсках яко и насякъде оставих 'kite'. А на 1 място 'with' го чух чак от третия път. Такова изнасилено диктуване нямаше просто. ;/

- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
И аз си мислих за also-то, обаче видях, че има "even" и реших, че е ок.britdamage написа: Ей, аз за това писах, че грешката е в one may, защото нали е emphatic structure "not only + inversion...but also"
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
I az se chudeh dali to ne e greshnoto, no nakraq se setih za izrecheniq, v koito sym sreshtala syshtata upotreba... i mi se stori vqrno.britdamage написа:Ей, аз за това писах, че грешката е в one may, защото нали е emphatic structure "not only + inversion...but also"Brizeida написа:Da. Tochno obichaqt s celuvaneto, onova s may one i one may... za drugite dve veche mi e trudno da ti kajabritdamage написа:Хей, Бризейда, можеш ли да ми кажеш кои изречения си сметнала за no error.Аз смятам, че са само две.Това, за обичая с целуването и по-следващото.Не си спомням какво съдържаше, но 26 и 28 ми бяха no error
Ne pomnq.
![]()
Shte vidim, folks!
- Bastor
- От дъжд на вятър
Я кажете по-подробно, че не помня никакво целуване....britdamage написа:Ей, аз за това писах, че грешката е в one may, защото нали е emphatic structure "not only + inversion...but also"Brizeida написа:Da. Tochno obichaqt s celuvaneto, onova s may one i one may... za drugite dve veche mi e trudno da ti kajabritdamage написа:Хей, Бризейда, можеш ли да ми кажеш кои изречения си сметнала за no error.Аз смятам, че са само две.Това, за обичая с целуването и по-следващото.Не си спомням какво съдържаше, но 26 и 28 ми бяха no error
Ne pomnq.
![]()
Men used to kiss each other... edi si kakvo 
- Bastor
- От дъжд на вятър
Ахх да used to kiss each other on the cheeks as a gretting ....knelt....това ми се стори вярно като цяла и писах no error на него.Brizeida написа:Men used to kiss each other... edi si kakvo
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
хм, дори не съм го забелязала това ивън...Etiainen написа:И аз си мислих за also-то, обаче видях, че има "even" и реших, че е ок.britdamage написа: Ей, аз за това писах, че грешката е в one may, защото нали е emphatic structure "not only + inversion...but also"
Водата също би могла да се измие.
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Изречението с трона трябва да е No Error защото
Поне така смятам аз.обяснение от 3-та книжка написа:GO ON is followed by an INFINITIVE when it means to do something after you have finished doing something else
Последно промяна от Agarwaen на 14 Юли 2009, 15:18, променено общо 1 път.

koga 6te izlqzat rezultatite?
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- Bastor
- От дъжд на вятър
...Технически до 10 работни дни след провеждане на теста ...демек към 24ти...може и по-късно може и по-рано.....всичко е относително....p_e_t_i_a написа:koga 6te izlqzat rezultatite?