Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от ShadowsInBlue »

Лакуна - де да знаеш :geek:

Ети - chillax girl :flower:

Иначе в химическия имаше един готин квестор.. много му се кефих един такъв с коса и брада и в зеленко, много беше як :mrgreen: ... ако е вечен студент да се обажда, за да не продължавам с излиянията :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Bastor »

lacuna_coil написа:
Bastor написа: ПП @Etiainen Пич ...ти сериозно ли?
За първо съм съгласен естествено и за второ...вече казах, че написах поста набързо исках да изведа кученцото ми, че напираше не беше извеждано от 5 часа тази сутрин. "it" съм го изпуснал в бързането да ева.

Третото си ми е напълно вярно консултирай се с когото искаш и двата начина на съставяне са верни.

bigger/larger/greater what the .... ever

Не се прави на интересен ако съм сериозен на тази тема ще те разбия като малко кученце ;)
Etiainen не е момче. :lol:
I have found love....marry me! Let us go on a romantic boat cruise and enjoy all of the wonders this majestic life has to offer! ...I can imagine staring into your deep loving but somehow cold eyes as my soft lips gently touch yours.....
Ah ...wait...

не си дебелана, нали?
Аватар
britdamage
Пишеща машина
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от britdamage »

ShadowsInBlue написа:Лакуна - де да знаеш :geek:

Ети - chillax girl :flower:

Иначе в химическия имаше един готин квестор.. много му се кефих един такъв с коса и брада и в зеленко, много беше як :mrgreen: ... ако е вечен студент да се обажда, за да не продължавам с излиянията :lol:
Абе да не Рамбо бил това?За този човек се носят легенди :geek:
Водата също би могла да се измие.
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Etiainen написа: О извинявай?
Първо ми пробутваш тънката ирония, след тва "ама аз съм бил разсеян", след това си щял да ме разбиеш, защото, о, ти си толкова по-умен и по-можеш от всички нас събрани заедно?
Не се правя на интересна, и също така ако обичаш не ме заплашвай, защото не знаеш кой седи от другата страна на кабела!
И също така, смятам дискусията между мен и теб за приключена, тъй като не смятам, че другите са дошли в тази тема, за да четат заяжданици.
Ама...ама...аз те обичам.... :(

ПП Не наистина нямах време и съм допуснал тъпи грешки и не те заплашвам....трябва (не трябва и не те интересува) да знаеш, че аз абсолютно никога по абсолютно никаква причина не съм сериозен :) Освен горното....

And if you refuse to join me in holy matrimony i have two strong words for you (quoted from Peter Griffin (Peter goes to Washington family guy episode) come on....Come on! :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Bastor написа: I have found love....marry me! Let us go on a romantic boat cruise and enjoy all of the wonders this majestic life has to offer! ...I can imagine staring into your deep loving but somehow cold eyes as my soft lips gently touch yours.....
Ah ...wait...

не си дебелана, нали?
Аре да се скриеш някъде, а?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
missggg
В началото бе словото

Мнение от missggg »

[[[[
Последно промяна от missggg на 18 Юли 2009, 10:56, променено общо 1 път.
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Etiainen написа:
Bastor написа: I have found love....marry me! Let us go on a romantic boat cruise and enjoy all of the wonders this majestic life has to offer! ...I can imagine staring into your deep loving but somehow cold eyes as my soft lips gently touch yours.....
Ah ...wait...

не си дебелана, нали?
Аре да се скриеш някъде, а?
Аз се крия по гардероби.....(като всички нормални обратни, които са изплашени от средата си, която ги кара да се държат като мъжете, които не са...)

Таа иначе някой знае ли дали ще публикуват теста някъде и ако да къде?

"The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."

Мхм и още-имате ли идея колко книги ще е последният WoT Понеже пише, че може да е 3 шибани книги.....и си мисля...може и да не доживея края му....

ПП система за оценяване, която разбрах като от преди е била Брой точки x 6/90
Аватар
britdamage
Пишеща машина

Мнение от britdamage »

missggg написа:Знам,че миналата година 40-45 точки е било 3, ще кажете ли кое по колко точки носи?
Един верен отговор от теста е равен на една точка.Максимумът на диктовката е 15 точки, а на есето 25 ;]

Bastor, ти да не си някакъв отритнат от обществото и преустановил се в света на Family Guy, South Park, etc.?
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

ShadowsInBlue написа:Иначе в химическия имаше един готин квестор.. много му се кефих един такъв с коса и брада и в зеленко, много беше як :mrgreen: ... ако е вечен студент да се обажда, за да не продължавам с излиянията :lol:
Не съм аз. Един приятел е. Продължавай, няма да му кажа.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Bastor написа: "The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."
Ъъм пак ли нещо кучето те разсейваше докато пишеше и това? Щото нали знаеш що :lol: :lol: :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
missggg
В началото бе словото

Мнение от missggg »

[[[[
Последно промяна от missggg на 18 Юли 2009, 10:56, променено общо 1 път.
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

britdamage написа:
missggg написа:Знам,че миналата година 40-45 точки е било 3, ще кажете ли кое по колко точки носи?
Един верен отговор от теста е равен на една точка.Максимумът на диктовката е 15 точки, а на есето 25 ;]

Bastor, ти да не си някакъв отритнат от обществото и преустановил се в света на Family Guy, South Park, etc.?
Аха значи тотал е 80? Демек точките x 6/80 се получава....

Обществото? Блях...аз го отритнах....то ме хвана за гушата и ме завлече в себе си.... :/...

Обичам да се виждам като по-тънка, по-висока и по-сексапилна версия на Майкъл Мур.... :rr:

ПП South Park ми беше интересно по едно време...когато бях на 13-14...но сега ми писна бързо....много кръв и артът не е як, комедията не ме кефи....
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Etiainen написа:
Bastor написа: "The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."
Ъъм пак ли нещо кучето те разсейваше докато пишеше и това? Щото нали знаеш що :lol: :lol: :lol:
Това не съм го писал....copy paste от сайта на Tor books...тов е интрото от една поредица книги като всяка книга започва с това. Ако ми кажеш, че интрото на една от най-четените фентъзи книги на света е грешно ще ми станеш още по-интересна. :) (В позитивен смисъл на думата...хубаво е да знаеш, че не се заяждам просто се рпавя на интересен...хи-хи...)
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

Колелото на Времето!

the wheel weaves as it wills, for sure... ;)
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
britdamage
Пишеща машина

Мнение от britdamage »

Bastor написа:
britdamage написа:

Аха значи тотал е 80? Демек точките x 6/80 се получава....

Обществото? Блях...аз го отритнах....то ме хвана за гушата и ме завлече в себе си.... :/...

Обичам да се виждам като по-тънка, по-висока и по-сексапилна версия на Майкъл Мур.... :rr:

ПП South Park ми беше интересно по едно време...когато бях на 13-14...но сега ми писна бързо....много кръв и артът не е як, комедията не ме кефи....
Ами някой назад беше дал формулата Xpts*6/87
Иначе макс точки са 90 на изпита.

Иначе готино, бил си и от двете страни на битката :]
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”