Ети - chillax girl
Иначе в химическия имаше един готин квестор.. много му се кефих един такъв с коса и брада и в зеленко, много беше як
I have found love....marry me! Let us go on a romantic boat cruise and enjoy all of the wonders this majestic life has to offer! ...I can imagine staring into your deep loving but somehow cold eyes as my soft lips gently touch yours.....lacuna_coil написа:Etiainen не е момче.Bastor написа: ПП @Etiainen Пич ...ти сериозно ли?
За първо съм съгласен естествено и за второ...вече казах, че написах поста набързо исках да изведа кученцото ми, че напираше не беше извеждано от 5 часа тази сутрин. "it" съм го изпуснал в бързането да ева.
Третото си ми е напълно вярно консултирай се с когото искаш и двата начина на съставяне са верни.
bigger/larger/greater what the .... ever
Не се прави на интересен ако съм сериозен на тази тема ще те разбия като малко кученце
Абе да не Рамбо бил това?За този човек се носят легендиShadowsInBlue написа:Лакуна - де да знаеш![]()
Ети - chillax girl![]()
Иначе в химическия имаше един готин квестор.. много му се кефих един такъв с коса и брада и в зеленко, много беше як... ако е вечен студент да се обажда, за да не продължавам с излиянията
Ама...ама...аз те обичам....Etiainen написа: О извинявай?
Първо ми пробутваш тънката ирония, след тва "ама аз съм бил разсеян", след това си щял да ме разбиеш, защото, о, ти си толкова по-умен и по-можеш от всички нас събрани заедно?
Не се правя на интересна, и също така ако обичаш не ме заплашвай, защото не знаеш кой седи от другата страна на кабела!
И също така, смятам дискусията между мен и теб за приключена, тъй като не смятам, че другите са дошли в тази тема, за да четат заяжданици.
Аре да се скриеш някъде, а?Bastor написа: I have found love....marry me! Let us go on a romantic boat cruise and enjoy all of the wonders this majestic life has to offer! ...I can imagine staring into your deep loving but somehow cold eyes as my soft lips gently touch yours.....
Ah ...wait...
не си дебелана, нали?
Аз се крия по гардероби.....(като всички нормални обратни, които са изплашени от средата си, която ги кара да се държат като мъжете, които не са...)Etiainen написа:Аре да се скриеш някъде, а?Bastor написа: I have found love....marry me! Let us go on a romantic boat cruise and enjoy all of the wonders this majestic life has to offer! ...I can imagine staring into your deep loving but somehow cold eyes as my soft lips gently touch yours.....
Ah ...wait...
не си дебелана, нали?
Един верен отговор от теста е равен на една точка.Максимумът на диктовката е 15 точки, а на есето 25 ;]missggg написа:Знам,че миналата година 40-45 точки е било 3, ще кажете ли кое по колко точки носи?
Не съм аз. Един приятел е. Продължавай, няма да му кажа.ShadowsInBlue написа:Иначе в химическия имаше един готин квестор.. много му се кефих един такъв с коса и брада и в зеленко, много беше як... ако е вечен студент да се обажда, за да не продължавам с излиянията
Ъъм пак ли нещо кучето те разсейваше докато пишеше и това? Щото нали знаеш щоBastor написа: "The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."
Аха значи тотал е 80? Демек точките x 6/80 се получава....britdamage написа:Един верен отговор от теста е равен на една точка.Максимумът на диктовката е 15 точки, а на есето 25 ;]missggg написа:Знам,че миналата година 40-45 точки е било 3, ще кажете ли кое по колко точки носи?
Bastor, ти да не си някакъв отритнат от обществото и преустановил се в света на Family Guy, South Park, etc.?
Това не съм го писал....copy paste от сайта на Tor books...тов е интрото от една поредица книги като всяка книга започва с това. Ако ми кажеш, че интрото на една от най-четените фентъзи книги на света е грешно ще ми станеш още по-интересна.Etiainen написа:Ъъм пак ли нещо кучето те разсейваше докато пишеше и това? Щото нали знаеш щоBastor написа: "The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."
![]()
![]()

Ами някой назад беше дал формулата Xpts*6/87Bastor написа:Аха значи тотал е 80? Демек точките x 6/80 се получава....britdamage написа:Един верен отговор от теста е равен на една точка.Максимумът на диктовката е 15 точки, а на есето 25 ;]missggg написа:Знам,че миналата година 40-45 точки е било 3, ще кажете ли кое по колко точки носи?
Bastor, ти да не си някакъв отритнат от обществото и преустановил се в света на Family Guy, South Park, etc.?
Обществото? Блях...аз го отритнах....то ме хвана за гушата и ме завлече в себе си.... :/...
Обичам да се виждам като по-тънка, по-висока и по-сексапилна версия на Майкъл Мур....![]()
ПП South Park ми беше интересно по едно време...когато бях на 13-14...но сега ми писна бързо....много кръв и артът не е як, комедията не ме кефи....