Тази нощ сънувах, че си говоря с някакви учители за темата ми, но беше свързана с Левски, и ми казаха, че темата е била за четворка или петица
Мисля, че малцина писаха за Д.Д. в моята зала в Биологическия.
Успех на всички останали
хахаThe_iMMortal_f написа:Borislavaaa написа:Значи има статии озаглавени "Масово напускане на изпита по БЕЛ в СУ", "залите опустяха", "разплакани кандидат-студенти", тра-ла-ла. От моята зала никой не напусна!!!
"Дебелянов плаши кандидат-студентите..." е най-яката![]()

или пък да реват че се е паднал точно той...Boleyn написа:Аз пък не мога да разбера какво му има на Дебелянов,че да се предават бели листи или да се псува
10 дена би трябвало...дано не ги забавят обаче!Kulovcho написа:Имате ли представа след колко време може да се очакват резултатите? Защото четох някъде 1 седмица, а пък все си мисля, че ще е 2 седмици.
За историята каза ли ти вече какво ще се падне?danonche написа:Аз пък бях отседнала при една приятелка на майка ми, която ми обясняваше ,че почти винаги познавала темите за изпитите на сина си...и ми каза да си погледна Дебелянов...просто имала такова усещане. Аз честно казано не повярвах особено, а и Дебелянов не го долюбвам много.
На другия ден в моята зала тъкмо си говорихме с познати от Добрич какво ми е казала приятелката на майка ми....и тогава донесаха темата...ииии какво станааа Дебелянов.)))) Много ме беше яд, че не го погледнах, но карай...писах по цитатите и без тоива много харесвам Вапцаров.
надето написа:Утре всички работи по БЕЛ ще бъдат проверени. Най-вероятно в петък ще бъдат изнесени резултатите и в интернет. Така пише във вестниците. Очакват се много ниски оценки, като много малко хора са писали Дебелянов. Средно на 200 работи, една е смислена.
Къде го прочете това?надето написа:Утре всички работи по БЕЛ ще бъдат проверени. Най-вероятно в петък ще бъдат изнесени резултатите и в интернет. Така пише във вестниците. Очакват се много ниски оценки, като много малко хора са писали Дебелянов. Средно на 200 работи, една е смислена.
Aз мислех, че доста повече ще се забавят!надето написа:Баща ми го е прочел в някакв вестник тази сутрин, но не знам кой точно.