КСК 2009 - История
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - История
Много учите бе!? Не е полезно...
Какво е това МЧат? Нещо не отваря?
Какво е това МЧат? Нещо не отваря?
Екстра, точно тази информация ми трябвашеLara_Croft написа:браво на вас, много сте ентусиазирани за историята ;![]()
дано другата година сред вас има и хора, приети история![]()
аз съм вече трети курс история и съм страшно доволна - една от малкото специалности, където можеш да учиш и работиш едновременно, да се кефиш наистина страшно много - дискотеки, купони и т.н. , и да сe вземат изпитите, дори и стипендия да хванеш лесно !!!а да не говорим за огромната обща култура, която се придобива
УСПЕХ!!!
-
vizikomp
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Не би ли трябвало да си подал документи вече? струва ми се малко късно за тази информация ...gletcher написа:Екстра, точно тази информация ми трябвашеLara_Croft написа:браво на вас, много сте ентусиазирани за историята ;![]()
дано другата година сред вас има и хора, приети история![]()
аз съм вече трети курс история и съм страшно доволна - една от малкото специалности, където можеш да учиш и работиш едновременно, да се кефиш наистина страшно много - дискотеки, купони и т.н. , и да сe вземат изпитите, дори и стипендия да хванеш лесно !!!а да не говорим за огромната обща култура, която се придобива
УСПЕХ!!!Дано нямам проблем с влизането!
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Физически факултет, етаж 2, зала 207 (само в персоналната информация го пише)
някой да е там??
някой да е там??
Последно промяна от La_Contessa на 13 Юли 2009, 18:19, променено общо 1 път.
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
По бавните темпове, с които нараства тази тема, съдя, че масово хората учат ... 
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
vizikomp
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Още не са изкарали разпределение....От къде знаеш?
vizikomp написа:Още не са изкарали разпределение....От къде знаеш?
В персонална информация ги има вече
Аз пак съм в ректората и пак съм в 272 ;/
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Аз пък пак съм в Биологическия
пфу 
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- La_Contessa
колеги,
какви са тези балове до някои специалности в личната информация...
имам бал пред тюркология ( и други специалности, НО заради оценката по история от предварителния и матурите), но още не ми е излязла оценката от италианския...

имам бал пред тюркология ( и други специалности, НО заради оценката по история от предварителния и матурите), но още не ми е излязла оценката от италианския...
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Защо всичките ми специалности са болднати? Преди не бяха, а сега се е появил и бала ми отстрани
Освен това забелязах една друга промяна - преди при от дипломата ми пишеше История - 6.00, БЕЛ - 5.50 (което е истината), а сега на БЕЛ ми пише 5.00 
- La_Contessa
и аз това питам
Да не би за тюркология да се кандидатсва и с матура,
защото не са болдвани право, Мо,италианска, румънска филология и психологияяя, за които ми трябват оценките от изпитите
К'во става тука??? някой да иам идея

явно правят и грешки.... поне при мен всичко е ОК
Да не би за тюркология да се кандидатсва и с матура,
защото не са болдвани право, Мо,италианска, румънска филология и психологияяя, за които ми трябват оценките от изпитите
К'во става тука??? някой да иам идея
явно правят и грешки.... поне при мен всичко е ОК
- The new one
- В началото бе словото
Аз съм паак в биологическия... ужас... А този път в 370 зала, за която ми казаха, че била с 55 души по литература и 7 квестора... Тва ще си е бая пазене...
- Ангелка
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Значи при мен са болднати само тея дето мога да влезна в тях само с изпит по литература...и там ми е балът от предварителния...сега като държа английски и ми излезнат резултатите след тва и др ще се болднат,а като излезнат резултатите от редовния по литература балът ще ми се промени(ако ми е др оценката)..и при вас е така предполагам
И при мен има промяна на оценките...ама сигурно има някакво обяснение..едва ли ще ни прецакват,така че... хихи
И при мен има промяна на оценките...ама сигурно има някакво обяснение..едва ли ще ни прецакват,така че... хихи
Последно промяна от Ангелка на 13 Юли 2009, 18:54, променено общо 1 път.
Like living dead, we'll never die...
мен това за оценка по БЕЛ не ме грее, защото ми се взима матурата като по-висока, но все пак си е грешка...