И понеже ми се отваря възможност да съм първи пост на нова страница, ще ви кажа да преговорите темите в които има важни събития случили се в година която завърва на 9. Когато аз бях на кандидат студентски изпит и на двата изпита се паднаха теми които в които важните събития завърваха на съответната година. Има една такава тенденция в СУ. Не искам да подвеждам никой, просто няма да е лошо да прегледате въпросните теми.
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Съгалсен съм, въпроси които са много вероятни да се паднат. 
И понеже ми се отваря възможност да съм първи пост на нова страница, ще ви кажа да преговорите темите в които има важни събития случили се в година която завърва на 9. Когато аз бях на кандидат студентски изпит и на двата изпита се паднаха теми които в които важните събития завърваха на съответната година. Има една такава тенденция в СУ. Не искам да подвеждам никой, просто няма да е лошо да прегледате въпросните теми.
netstat -a
-
vizikomp
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
"Важно събитие" ми се струва малко относително понятие.... За Пламен Митев важно може да е едно , за теб второ , а за мен трето. Поне на мен така ми се струва! Все пак те са професори (хора от комисията) и имат по-различна гледна точка за нещата( не само спрямо нашата , но и между тях самите). В това нещо се убедих и на курса...
Има някаква логика , но каква е вече не знам
Има някаква логика , но каква е вече не знам
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Пламен Митев и въобще цялата колегия са големи пичове.Даже той самият прилича на некой айдук, смао ямурлука му трябва
Казвам го в добрия смисъл!
Аз залагам на всичко от средновековие без Самуил, защото не ме кефи.
Аз залагам на всичко от средновековие без Самуил, защото не ме кефи.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
-
vizikomp
- В началото бе словото
Април бях на курс. Защо?
( аз съм в женски род междудругото )
( аз съм в женски род междудругото )
Последно промяна от vizikomp на 13 Юли 2009, 12:19, променено общо 1 път.
- Built for sin.!
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: първи
Дали ще излязат днес разпределенията..
?
Човек може да промени живота си,като промени нагласите си...
http://new.music.yahoo.com/videos/Saliv ... s--2155859
-
vizikomp
- В началото бе словото
Вероятно утре ще излезе ... много рано още
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Имам едно въпросче. Ако темата е формулирана РБВ, трябва ли да се пише за Паисий и Софроний и обратно, ако е формулирана П. и С., трябва ли да се пише за РБВ?
никой не знае кои теми ще участват, тегли се от 18 теми
- Built for sin.!
- В началото бе словото
ами не участват... аз мисля,че едва ли има вероятност да се падне и някоя от контроните теми ...
а само да попитам...относно темата за Иван Асен.. Има ли някаква вероятност да ни дадт формулировка на темата,която да обхваща и управлението на наследниците му?
а само да попитам...относно темата за Иван Асен.. Има ли някаква вероятност да ни дадт формулировка на темата,която да обхваща и управлението на наследниците му?
Наследниците на Йоан Асен II ги няма в конспекта
- Built for sin.!
- В началото бе словото
Ок. благодаря много 
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Темата за Паисий и Софроний се формулира "Зараждане на националната идеология. Паисий Хилендарски и Софроний Врачански", защото няма как за 4 часа да изпишем темата "Ранно Българско възраждане".Имам едно въпросче. Ако темата е формулирана РБВ, трябва ли да се пише за Паисий и Софроний и обратно, ако е формулирана П. и С., трябва ли да се пише за РБВ?
В този случай аз почвам с увод за Възраждането, а началото на изложението ми започва с проникването на просветителските идеи от Европа.
- Lara_Croft
- В началото бе словото
браво на вас, много сте ентусиазирани за историята ;
дано другата година сред вас има и хора, приети история
аз съм вече трети курс история и съм страшно доволна - една от малкото специалности, където можеш да учиш и работиш едновременно, да се кефиш наистина страшно много - дискотеки, купони и т.н. , и да сe вземат изпитите, дори и стипендия да хванеш лесно !!!
а да не говорим за огромната обща култура, която се придобива
УСПЕХ!!!
дано другата година сред вас има и хора, приети история
аз съм вече трети курс история и съм страшно доволна - една от малкото специалности, където можеш да учиш и работиш едновременно, да се кефиш наистина страшно много - дискотеки, купони и т.н. , и да сe вземат изпитите, дори и стипендия да хванеш лесно !!!
УСПЕХ!!!