КСК 2009 - География
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - География
до колкото знам не се е пада ..и при нас няма да се падне .. нещо гадно ще е 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
какво разбираш под гадно ?коя тема

най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
- Spondaic
- Да живей словото
Зависи на кой кви са му разбиранията за гадно. Пък нали са и 2 теми, така че едната като е "гадна" другата няма да е.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
под гадна разбирам тема дето има много статистика дълга е и естествено не съм я научила както трябва 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Може една хубава и една гадна тема.
Ама то за всеки е различно..Скоро ще разберем.
Ама то за всеки е различно..Скоро ще разберем.

За мен гадните теми са 4-5 - Води, Население (донякъде само), Лека, ХВП и Югозападен.
Всичко друго ще е супер.
Дано,дано...
Всичко друго ще е супер.

Ох, да минава по-бързо този изпит, че не мога повече
Пък каквото стане - това ! 
Само да не е Лека промишленост или Население
Само да не е Лека промишленост или Население
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
абе хора нз защо ,но имам чуството,че колкото по-малко хора кандидатстват толко е по-голяма конкуренцията.....като чета какво пишете имам чувството,че всички сте много добре подготвени:) браво
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
- Spondaic
- Да живей словото
Да бе да минава, че нещо всеки изпадна в догадки, мен ми е безразлично какво ще е. Ама ако е население и аз не ида ще ме е яд после,това си е лесна 6-тичка все пак.Гадни аз нямам, ама има 3 който не съм ги чел и няма и да ги чета, всичко друго е ок
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Кои са тези 3 теми ?
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Това е една голяма заблуда.nelissa написа:като чета какво пишете имам чувството,че всички сте много добре подготвени:) браво
Spon, и ти ли ще ходиш на редовен ?

- Spondaic
- Да живей словото
Не знам дали ще ходя, не съм решил. Майка ми е объркала и е платила и за него
като наближи ще реша какво да правя. Иначе 3-те теми са Климат, Дунавска равнина и Черноморска област
Айде Климат - добре, въпреки че не е чак толкова сложна... Но ДР и Черноморската област сигурно са най-лесните теми и ти точно тях да не научиш