За кое по-точно говориш ?Maeve написа:Техниката е по-важна от размера!
КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
Зааа... темата!! 
Добре, ще го кажа така - качеството е по-важно от количеството!
Добре, ще го кажа така - качеството е по-важно от количеството!
Последно промяна от Maeve на 12 Юли 2009, 20:52, променено общо 1 път.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
дам, Води дори не я бях челаSeLby написа:Ти за селища ли писа ?
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
SeLby луд си човек,а така вкарай малко разнообразие, че тука девойките много сериозно взеха да говорят за география, която ако си забелязал в последните дни не ни е в основните теми за дискусия 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Тя може и да говори за темата, но и в живота е такаSeLby написа:За кое по-точно говориш ?Maeve написа:Техниката е по-важна от размера!
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
Баси колко заблуден съм бил,аз само по география залагам на техниката. Другите места на размераkirrara написа:Тя може и да говори за темата, но и в живота е такаSeLby написа:За кое по-точно говориш ?Maeve написа:Техниката е по-важна от размера!
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
Не знам стига ли ви времето, ама аз изписах 10 страници за 'Води' и не успях да напиша всичко... Според мен е малко това време особено за толкова обширна тема...
И нали се подготвях сам и чак проверяващия като ходих ми каза, че мога да правя карти, а аз не знаех... Иначе речната мрежа я знаех от до
И нали се подготвях сам и чак проверяващия като ходих ми каза, че мога да правя карти, а аз не знаех... Иначе речната мрежа я знаех от до
абе чететее бре
за рамери и техники ли ще пишем ...
бъзик ...а относно по повечето може да се напише и без мн учене стига да научиш ключови думи,основните неща и някоя др статистика и растягай лукуми
макар,че има хора които със сигурност знаят темите на изуст 
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
- Spondaic
- Да живей словото
И колко изкара в крайна сметка?Dilleddon написа:Не знам стига ли ви времето, ама аз изписах 10 страници за 'Води' и не успях да напиша всичко... Според мен е малко това време особено за толкова обширна тема...
- Spondaic
- Да живей словото
Има изблици от време на време,но като цяло още нищо. Предполагам като наближи съвсем изпита тогава да е лудница
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
тогава определено .. ама я виж кво става в другите теми

Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни