КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
Е, каква чернова.Черновата трябва да се изразява само в 1 план на темата, който да следваш.Ако тръгнеш да пишеш чернова, а после да я преписваш..няма да успееш никога.Особено сега, когато изпитът е само 4 часа.

- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
аз така съм свикнала .. винаги пиша чернова щото все става тъй че забравям нещо и после се опитвам да го пъхна някъде и става ... мани бегай .. 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Съветвам те да не се унасяш много в черновата.Напиши най-важното и давай смело на белова. 

- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Обратна връзка:
мерси за съвета ще го приложа на 22ри 
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
- Spondaic
- Да живей словото
Тони знаеш как е, събота ден за пиене. Утре ще се реванширам за чакането от твоя страна
Иначе слушайте батко ви Селби, той ме замества като не съм тука и знае всичко за географията, не се колебайте да го питате, ако изникне нещо. Пийс отивам да пийна още малко преди зазоряване
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
Аве хора като ходих да си видя темата от предватителния и маняка там ми каза, че най-вероятно на редовния ще се пише 5 часа
И аз му се оплаквах тогава че не ми е стигнало времето...
Spondaic, не знам нищо за географията.
На мен не ми се вярва да го върнат пак на 5 часа.Все пак е обявено официално, че изпитът е 4 часа.Освен, ако не са решили след предварителния, че това време е недостатъчно.
На мен не ми се вярва да го върнат пак на 5 часа.Все пак е обявено официално, че изпитът е 4 часа.Освен, ако не са решили след предварителния, че това време е недостатъчно.

Ами реших да заложа на сигурно и пак да пробвамSpondaic написа:kirrara и аз си мислех, че си се отказала от редовната сесия.
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
И така си е доста добре като часово време,мен на предварителния 2 часа ми бяха много. Точно на 2-рия час бяхме излезнали вече 70 % от стаята и повечето бяха написали стабилно количество така като ги гледах. Та според мен времето от 4 часа е предостатъчно
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аха! Аха! Но има и такива, чиято мисъл като се отприщи веднъж, няма спиране.
На тях времето ще им се стори малко.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
като ви слушам...нямам шанс ,макар че преди две години съм учила всички теми и ми се падна единствената която не учих
-хвп...сега имам чуството ,че нямам шанс
изобщо има ли някой който да не знае нещо ...аз лично имам само 6 мн силни теми ...др мога да напиша поне за 3 
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
- Spondaic
- Да живей словото
Верно е има такива като започнат и няма спиране и после да се оплакват написах 13 страници, пък имам толкова, колкото някой с 7 примерно. Обема вече не е чак толкова определящ. Нека всичко да ти е точно контруктивно, фактово и граматически и да видите как и проверяващите, ще ви се радват, че не сте им писали романи.
Абсолютно. Техниката е по-важна от размера! 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
звучи обнадеждаващо ..и все пак аз искам да ми се падне климат или гп ...макар,че не изключвам темите които са се въртяли последните години
за инфо на тези които не знаят
2001 геог.п.
2002 геог.п.
2003 ЮЗР
2004 геог.п.
2005 население и на предварителния население
2006 население; на пред. ЮЗР
2007 ХВП; на пред. растениевъдство
2008 селища и енергетика; на пред. релеф,ЮЗР
2009 ----- ; на пред. води;селища
като цяло едни и същи теми ;] не са изключени изненади

2001 геог.п.
2002 геог.п.
2003 ЮЗР
2004 геог.п.
2005 население и на предварителния население
2006 население; на пред. ЮЗР
2007 ХВП; на пред. растениевъдство
2008 селища и енергетика; на пред. релеф,ЮЗР
2009 ----- ; на пред. води;селища
като цяло едни и същи теми ;] не са изключени изненади
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!