КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
SeLby
Вазов

Re: КСК 2009 - География

Мнение от SeLby »

Е, каква чернова.Черновата трябва да се изразява само в 1 план на темата, който да следваш.Ако тръгнеш да пишеш чернова, а после да я преписваш..няма да успееш никога.Особено сега, когато изпитът е само 4 часа.
Изображение
Аватар
mishoni_
Драскач
Специалност: Логопедия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

аз така съм свикнала .. винаги пиша чернова щото все става тъй че забравям нещо и после се опитвам да го пъхна някъде и става ... мани бегай .. :drunken:
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Съветвам те да не се унасяш много в черновата.Напиши най-важното и давай смело на белова. :D
Изображение
Аватар
mishoni_
Драскач
Специалност: Логопедия
Обратна връзка:

Мнение от mishoni_ »

мерси за съвета ще го приложа на 22ри :?
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Тони знаеш как е, събота ден за пиене. Утре ще се реванширам за чакането от твоя страна 8) Иначе слушайте батко ви Селби, той ме замества като не съм тука и знае всичко за географията, не се колебайте да го питате, ако изникне нещо. Пийс отивам да пийна още малко преди зазоряване
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
Dilleddon
В началото бе словото
Специалност: АМГ

Мнение от Dilleddon »

Аве хора като ходих да си видя темата от предватителния и маняка там ми каза, че най-вероятно на редовния ще се пише 5 часа :shock: И аз му се оплаквах тогава че не ми е стигнало времето...
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Spondaic, не знам нищо за географията. :D

На мен не ми се вярва да го върнат пак на 5 часа.Все пак е обявено официално, че изпитът е 4 часа.Освен, ако не са решили след предварителния, че това време е недостатъчно. :roll:
Изображение
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Spondaic написа:kirrara и аз си мислех, че си се отказала от редовната сесия.
Ами реших да заложа на сигурно и пак да пробвам :wink: Дори малко повече да изкарам, пак е добре дошло :) И на мен не ми се вярва отново да направят изпита 5 часа. Не знам за вас, но на пробния времето ми стигна, даже остана :) Но зависи и от темата все пак...
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Ти за селища ли писа ? :D
Изображение
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

И така си е доста добре като часово време,мен на предварителния 2 часа ми бяха много. Точно на 2-рия час бяхме излезнали вече 70 % от стаята и повечето бяха написали стабилно количество така като ги гледах. Та според мен времето от 4 часа е предостатъчно
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Аха! Аха! Но има и такива, чиято мисъл като се отприщи веднъж, няма спиране. :lol: На тях времето ще им се стори малко.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
nelissa
В началото бе словото

Мнение от nelissa »

като ви слушам...нямам шанс ,макар че преди две години съм учила всички теми и ми се падна единствената която не учих :lol: -хвп...сега имам чуството ,че нямам шанс :compress: изобщо има ли някой който да не знае нещо ...аз лично имам само 6 мн силни теми ...др мога да напиша поне за 3 :rabbit:
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Верно е има такива като започнат и няма спиране и после да се оплакват написах 13 страници, пък имам толкова, колкото някой с 7 примерно. Обема вече не е чак толкова определящ. Нека всичко да ти е точно контруктивно, фактово и граматически и да видите как и проверяващите, ще ви се радват, че не сте им писали романи.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Абсолютно. Техниката е по-важна от размера! :roll:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
nelissa
В началото бе словото

Мнение от nelissa »

звучи обнадеждаващо ..и все пак аз искам да ми се падне климат или гп ...макар,че не изключвам темите които са се въртяли последните години :)за инфо на тези които не знаят
2001 геог.п.
2002 геог.п.
2003 ЮЗР
2004 геог.п.
2005 население и на предварителния население
2006 население; на пред. ЮЗР
2007 ХВП; на пред. растениевъдство
2008 селища и енергетика; на пред. релеф,ЮЗР
2009 ----- ; на пред. води;селища

като цяло едни и същи теми ;] не са изключени изненади :scratch: :lol: :lol: :shock:
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”