Ако някой го интересува - днес бях в ПУ и се падна Белтъци (9кл) и Монохибридно кръстосване (тест, 10кл)
КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Joanna_n
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - Биология
Аз съм в 35, ама сме само 15 души в нея и май шансът някой от тях да е във форума е нищожен
Ако някой го интересува - днес бях в ПУ и се падна Белтъци (9кл) и Монохибридно кръстосване (тест, 10кл)
Моля Ви, дайте темите, падали се в СУ предните години!
- HardStar
- В началото бе словото
Заеби по-скоро някой ако може да намери темите от миналата година на предварителния и редовния изпит 
- HardStar
- В началото бе словото
опаа аз намрих 
2008ма
предварителен-Същност и биологично значение на клетъчното делене и клетъчния жизнен цикъл
редовен-Структура,функции и значение на двумембранните клетъчни организми за жизнените процеси на еукариотните клетки
2008ма
предварителен-Същност и биологично значение на клетъчното делене и клетъчния жизнен цикъл
редовен-Структура,функции и значение на двумембранните клетъчни организми за жизнените процеси на еукариотните клетки
- Kose Bose
- Драскач
- Курс: първи
Здравейте!
Дали някой знае 4 или 5 часа ще бъде изпитът, че май никъде не пише нещо конкретно
Дано не пропускам нещо, че аман от спам...
Дали някой знае 4 или 5 часа ще бъде изпитът, че май никъде не пише нещо конкретно
Дано не пропускам нещо, че аман от спам...
5 часа е
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
еееееееееееееееее я сам самичък

След малко заминавам.Искам да пожелая на всички ни успех и дано се падне по-приятна тема 
-
filip
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна Биология
Какво направихте бре дзверове ко се падна 

- Kose Bose
- Драскач
А между другото, в учебника на М. Шишиньова в урока за популации пише, че бързоподвижните животни имат голям брой популации, а в учебника на Булвест 2000 пише точно обратното - "Много подвижните видове имат по-малко популации от слабо подвижните или имащите прикрепен начин на живот." Ако се падне тази тема вие какво смятате да пишете?
П.П.: Мина, мерси.
П.П.: Мина, мерси.
-
Aeryan
- В началото бе словото
Rehabilitator_ написа:Ехо, колеги как е? Хард, явява ли се на изпита по био в МУ-София? Не е ли странно, че в Сф и Вн се падна една и съща тема от ССС, а втората беше същата като в СУ, мирише ми на нагласена работа.......![]()
![]()
![]()
Сега гледах от чист интерес МУ-Пловдив, много 6,00 има по био там, да не говорим че са доста оценките над 4,50
Как така втората е била същата като в СУ, втората тема в МУ беше АТФ, кога се е падало в СУ АТФ?
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
Aeryan написа:Rehabilitator_ написа:Ехо, колеги как е? Хард, явява ли се на изпита по био в МУ-София? Не е ли странно, че в Сф и Вн се падна една и съща тема от ССС, а втората беше същата като в СУ, мирише ми на нагласена работа.......![]()
![]()
![]()
Сега гледах от чист интерес МУ-Пловдив, много 6,00 има по био там, да не говорим че са доста оценките над 4,50
Как така втората е била същата като в СУ, втората тема в МУ беше АТФ, кога се е падало в СУ АТФ?
Във Варна втората тема, която се падна беше "Плазмена мембрана - структура и транспорт на веществата през плазмената мембрана".На предваритления в СУ се падна "Обмяна на вещества между клетката и околната среда" - демек за плазмената мембрана + цитози..
Illusion never changed into something real..!!
Успех на всички биолози утре! 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
Bonbonella
- В началото бе словото
- Специалност: МУ - акушерство
Имам един дебилен въпрос. Записла съм се за редовния утре, но не искам да ходя. Мога да кандидатствам направо с оценката от предварителния, нали? Без да подавам други документи..?