Теми Литература 1990-2007
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Re: Теми Литература 1990-2007
Хахах,Ани,те новите го не знаят
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Анннннннн така ще е или избираш Ана (и онзи интересен прякор
) ?
Wellcome to the jungle New One
- The new one
- В началото бе словото
Абе аз мога да кажа няколко неща и знам, че ще е така и понеже не съм от тея дето искат да прецакат другите и само те да влезнат казвам:Mendes написа:важното е че темите са две.. по-малко вероятно е да са от един и същи период тъй че имаме огромен шанс, научавайки два периода примерно..
ПП. а това за Симеон и аз си го мисля.. другият ми вариант е Ранно възраждане..
Средновековие - Крум, Симеон, Борис
Възраждане - Антиосманска съпротива, ЦНБ, Ранно възраждане
Ново време - Всичко е възможно но не е втора световна.. това е моето мнение за това, което ще се падне!
- The new one
- В началото бе словото
ThanksO|OeHukc написа:Анннннннн така ще е или избираш Ана (и онзи интересен прякор) ?
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Новичко маце,съгласна съм с твоите теми
С всичко,което изброи
Ив,предпочитам Ан
З
вучи ми като Ин и Ян
Ив,предпочитам Ан
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако съчинението ти е било предимно за духовната красота, а не за самотата, не е добре. Да не говорим, че макар и нивото да е било "много високо", се усеща, когато по литература кандидатът е заучавал теми.The new one написа:Здравейте! Днес си направих профил тук... но имам въпрос относно темата в софийския за Димчо Дебелянов. Аз написах 5 листа, имах и цитати, но проблема е там, че бях научила само 1 тема за Димчо доста добре, но тя беше за Духовната красота в поезията му и на някои места само вмъквах самотата... Предполагам, че това е доста голям проблем и пак предполага слаба оценка.. Въпреки, че това което написах беше на много високо ниво и показваше добра езикова компетентност!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- The new one
- В началото бе словото
МерсиScorpion написа:Ако съчинението ти е било предимно за духовната красота, а не за самотата, не е добре. Да не говорим, че макар и нивото да е било "много високо", се усеща, когато по литература кандидатът е заучавал теми.The new one написа:Здравейте! Днес си направих профил тук... но имам въпрос относно темата в софийския за Димчо Дебелянов. Аз написах 5 листа, имах и цитати, но проблема е там, че бях научила само 1 тема за Димчо доста добре, но тя беше за Духовната красота в поезията му и на някои места само вмъквах самотата... Предполагам, че това е доста голям проблем и пак предполага слаба оценка.. Въпреки, че това което написах беше на много високо ниво и показваше добра езикова компетентност!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Никой не казва, че ще имаш двойка. АргументThe new one написа:МерсиScorpion написа:Ако съчинението ти е било предимно за духовната красота, а не за самотата, не е добре. Да не говорим, че макар и нивото да е било "много високо", се усеща, когато по литература кандидатът е заучавал теми.The new one написа:Здравейте! Днес си направих профил тук... но имам въпрос относно темата в софийския за Димчо Дебелянов. Аз написах 5 листа, имах и цитати, но проблема е там, че бях научила само 1 тема за Димчо доста добре, но тя беше за Духовната красота в поезията му и на някои места само вмъквах самотата... Предполагам, че това е доста голям проблем и пак предполага слаба оценка.. Въпреки, че това което написах беше на много високо ниво и показваше добра езикова компетентност!е 2ка какво да се прави.... Взе да ми писва да хабя толко нерви за тоя софийски...
![]()
![]()
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
една от моите житейски "мъдрости" е, че когато приемеш прекалено насериозно нещата и се палиш прекомерно, ще ги осереш. 
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Е де де, то ние не сме проверяващи... така че спокс!

- The new one
- В началото бе словото
3. 1. Не разпознава или подменя заложения в изпитната тема проблем; не осмисля и не разработва изпитната тема.Scorpion написа:Никой не казва, че ще имаш двойка. АргументThe new one написа:МерсиScorpion написа:Ако съчинението ти е било предимно за духовната красота, а не за самотата, не е добре. Да не говорим, че макар и нивото да е било "много високо", се усеща, когато по литература кандидатът е заучавал теми.The new one написа:Здравейте! Днес си направих профил тук... но имам въпрос относно темата в софийския за Димчо Дебелянов. Аз написах 5 листа, имах и цитати, но проблема е там, че бях научила само 1 тема за Димчо доста добре, но тя беше за Духовната красота в поезията му и на някои места само вмъквах самотата... Предполагам, че това е доста голям проблем и пак предполага слаба оценка.. Въпреки, че това което написах беше на много високо ниво и показваше добра езикова компетентност!е 2ка какво да се прави.... Взе да ми писва да хабя толко нерви за тоя софийски...
![]()
![]()
http://www.slav.uni-sofia.bg/Pages/Bulgezikcand.html
3. 2. Не изгражда адекватна на изпитната тема теза.
3. 3. Не построява или построява слаба, несвързана с тезата аргументация.
3. 4. Не прави или прави несъстоятелни, несвързани с аргументацията изводи и заключения. Кандидатстудентският текст е композиционно и структурно неразчленен и/или незавършен.
Е да никой не го казва... но неспазаните изискванията предполагат.. Много ми стана гадно
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Аз искам по история РБ
Най-яката тема.... просто падне ли се

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Какво визираш под РБ?
-
BLUSH
- Постоянно присъствие