Хмм то се видя, че на мен няма да отговорите но искам само да питам, защо крум омуртаг да са паднали...O|OeHukc написа:Mendes написа:За фронтовата лирика съм писала, че колективната съдба е над личната, лир. аз се чувства вече част от множеството и живее със страховете и надеждите на другите (с две думи вече не е самотен).. ??![]()
![]()
Има логика!
Ан ... махни го тва О, по-добре ИвAnichkaa написа:Иво,това с диаманта е страхотноУспя да докараш усмивка на изтерзаното ми и недоспало лице
![]()
Но се надявам искрено да не ти вземат многоНо не знам какви са им критериите
![]()
Концентрирам се в историята, Крум, Омуртаг, Маламир и Пресиян паднаха, иде ред на Борисъ Пръви!
Теми Литература 1990-2007
- The new one
- В началото бе словото
Re: Теми Литература 1990-2007
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Извинявай, но мислех, че друг ще ти отговори, примерно Скорпион!
По твоя въпрос - добре ще е, ако често си наблягала на самотата, щото нали все пак това е темата, а другото-добър стил и правопис, това е добре... да ти кажа над три трябва да имаш, но дали ще си доволна?
А за "падането" - така наричам прочетените теми по история! Сега се потя и кървя в бой с Борисъ!

По твоя въпрос - добре ще е, ако често си наблягала на самотата, щото нали все пак това е темата, а другото-добър стил и правопис, това е добре... да ти кажа над три трябва да имаш, но дали ще си доволна?
А за "падането" - така наричам прочетените теми по история! Сега се потя и кървя в бой с Борисъ!
- The new one
- В началото бе словото
Аха много благодаря за отговорите.. Аз ще наблягам по история на ново време че 90% 6те е това.. А другото тряа да е симеон : ) Успех пожелавам!O|OeHukc написа:Извинявай, но мислех, че друг ще ти отговори, примерно Скорпион!![]()
По твоя въпрос - добре ще е, ако често си наблягала на самотата, щото нали все пак това е темата, а другото-добър стил и правопис, това е добре... да ти кажа над три трябва да имаш, но дали ще си доволна?![]()
А за "падането" - така наричам прочетените теми по история! Сега се потя и кървя в бой с Борисъ!![]()
миличка, как точно изчисли процентите?The new one написа:Аха много благодаря за отговорите.. Аз ще наблягам по история на ново време че 90% 6те е това.. А другото тряа да е симеон : ) Успех пожелавам!O|OeHukc написа:Извинявай, но мислех, че друг ще ти отговори, примерно Скорпион!![]()
По твоя въпрос - добре ще е, ако често си наблягала на самотата, щото нали все пак това е темата, а другото-добър стил и правопис, това е добре... да ти кажа над три трябва да имаш, но дали ще си доволна?![]()
А за "падането" - така наричам прочетените теми по история! Сега се потя и кървя в бой с Борисъ!![]()
По убеждения софист.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мто аз от Средновековието само Крум, Борис и Симеон ще чета сега, другото ще е последните теми от Възраждането и всички от Нова история.
Дано е Нова история, нещо Съединение, ВМРО и войните... само БЗНС-то ме мъчи, тая тема е яко объркана...
Успех и на теб!
ПП при мен са 99,90 процента сигурност, че ще има от Нова история

Дано е Нова история, нещо Съединение, ВМРО и войните... само БЗНС-то ме мъчи, тая тема е яко объркана...
Успех и на теб!
ПП при мен са 99,90 процента сигурност, че ще има от Нова история
- The new one
- В началото бе словото
Еми 1во миналата година на преварителния се паднаха средновековие и възраждане тази също. А на редовния се падна възраждане и ново време.. така че се предполага отново да е така.. Освен това на този предварителен имаше много добра успеваемост, така че сега би трябвало да сложат по-трудни теми в билетите. От друга страна допускам, че може и да е средновековие и то симеон.. това вече го наречи 6то чувство : )Mendes написа:миличка, как точно изчисли процентите?The new one написа:Аха много благодаря за отговорите.. Аз ще наблягам по история на ново време че 90% 6те е това.. А другото тряа да е симеон : ) Успех пожелавам!O|OeHukc написа:Извинявай, но мислех, че друг ще ти отговори, примерно Скорпион!![]()
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Забелязах нещо интересно - в тази тема за литературата пишете за историята, а в темата за историята се обсъжда литературата. 
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Добре дошлаThe new one написа:Еми 1во миналата година на преварителния се паднаха средновековие и възраждане тази също. А на редовния се падна възраждане и ново време.. така че се предполага отново да е така.. Освен това на този предварителен имаше много добра успеваемост, така че сега би трябвало да сложат по-трудни теми в билетите. От друга страна допускам, че може и да е средновековие и то симеон.. това вече го наречи 6то чувство : )Mendes написа:миличка, как точно изчисли процентите?The new one написа:Аха много благодаря за отговорите.. Аз ще наблягам по история на ново време че 90% 6те е това.. А другото тряа да е симеон : ) Успех пожелавам!O|OeHukc написа:Извинявай, но мислех, че друг ще ти отговори, примерно Скорпион!![]()
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- The new one
- В началото бе словото
Мерси милааа...BLUSH написа:Добре дошлаThe new one написа:Еми 1во миналата година на преварителния се паднаха средновековие и възраждане тази също. А на редовния се падна възраждане и ново време.. така че се предполага отново да е така.. Освен това на този предварителен имаше много добра успеваемост, така че сега би трябвало да сложат по-трудни теми в билетите. От друга страна допускам, че може и да е средновековие и то симеон.. това вече го наречи 6то чувство : )Mendes написа:миличка, как точно изчисли процентите?The new one написа:Аха много благодаря за отговорите.. Аз ще наблягам по история на ново време че 90% 6те е това.. А другото тряа да е симеон : ) Успех пожелавам!O|OeHukc написа:Извинявай, но мислех, че друг ще ти отговори, примерно Скорпион!![]()
![]()
![]()
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Борислава,в Химическия бях,но 602 стая.
Иввв,Ан ми вика една от...може би най-близката ми приятелка,въпреки влечението ми към мъже приятели
С нея се познаваме преди да бъдем родени,майките ни са се разкарвали бременни заедно
Иввв,Ан ми вика една от...може би най-близката ми приятелка,въпреки влечението ми към мъже приятели
важното е че темите са две.. по-малко вероятно е да са от един и същи период тъй че имаме огромен шанс, научавайки два периода примерно..
ПП. а това за Симеон и аз си го мисля.. другият ми вариант е Ранно възраждане..
ПП. а това за Симеон и аз си го мисля.. другият ми вариант е Ранно възраждане..
По убеждения софист.
- The new one
- В началото бе словото
Защо така бее... виж какво добро ученолюбиво дете изглеждамSeLby написа:The new one, ще съжаляваш, че си сложила тази снимка.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ще вземе да те налази някой хроматид.