Вчера сравнявах Йовков с Пелин и Гео с Вапцаров!
madlight Примерите, които си дал е грешка, според мен! Ще си помислят, че си тръгнал есе да пишеш!
"Прииждат, връщат се" - "...където всички са един и всеки все пак сам...", "Сиротна песен" също... Правилно си открила самота и във фронтовата лирика.Anichkaa написа:Знам,че фронтовата лирика за повечето от вас не може да влезе в темата,но аз открих самота дори в неяИ мисля,че добре се обосновах.Сега остана само да чакаме
![]()
За фронтовата лирика съм писала, че колективната съдба е над личната, лир. аз се чувства вече част от множеството и живее със страховете и надеждите на другите (с две думи вече не е самотен).. ??O|OeHukc написа:Някой знае ли колко взимат за малко объркан сюжет?
Така не се смейте само: доктора го направих ветеринар, а Рустем го пратих за диамант, не за разковниче??![]()
![]()
Но, иначе смисълът на разказа го предадох точно, както си е! Писах и за "Косачи", там всичко си е точно!
На фронта Дебелянов е самотен, та на фронта няма жени, как иначе!?
Mendes написа:За фронтовата лирика съм писала, че колективната съдба е над личната, лир. аз се чувства вече част от множеството и живее със страховете и надеждите на другите (с две думи вече не е самотен).. ??
Ан ... махни го тва О, по-добре ИвAnichkaa написа:Иво,това с диаманта е страхотноУспя да докараш усмивка на изтерзаното ми и недоспало лице
![]()
Но се надявам искрено да не ти вземат многоНо не знам какви са им критериите
![]()
Е, грешни ли са ми разсъжденията??Scorpion написа:Само дето е самотен - "където всички са един и всеки все пак сам".