Указания от квестора
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Указания от квестора
Niakoi znae li na izpita moje li da si vnese6 4anta primerno i ima li mqsto kade tq da se sloji ili miastoto otpred moje samo gsm-ite?
Може с чанта, но седи на 10м от теб
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
По принцип чантите трябва да се оставят на закачалките. Мисля че този проблем вече беше дискутиран в темата. В четвъртък (на Математиката) бях в една малка зала, в която нямаше закачалки (явно някой в деканата на ХФ не си е свършил работата) и се наложи чантите и пликовете да се оставят по первазите на прозорците, което беше доста дискомфортно, но няма как... 
- frostwolf
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: frostwolf
вечен студент, не те познавам, ама е похвално, че ти пука
досега не съм присъствал на изпит, на който чантата ми да не е на земята, и този факт изглежда не тревожи никого
може би съм още млад, не знам
досега не съм присъствал на изпит, на който чантата ми да не е на земята, и този факт изглежда не тревожи никого
може би съм още млад, не знам

-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
Квесторите бяха ОК.
Информирани, тихи, вежливи.
С изключение на ня'къв мушмул, дето непрекъснато се заяждаше за толкова дребни неща, че другите квестори му се присмиваха.
Когато пожелах да отида втори път до тоалетна(не за друго, а защото бях изпил литър и половина вода), този младеж ми каза : "Ама вие не може така...хиляда пъти да ходите до тоалетна!", в отговор аз му казах, със сарказъм от дълбините на душата ми : "Ами ако се налага...?"
след това промърмори нещо и ме пусна с думите : "То се отчита там, ще видите като ви анулират работата!!!"
въобще...

Информирани, тихи, вежливи.
С изключение на ня'къв мушмул, дето непрекъснато се заяждаше за толкова дребни неща, че другите квестори му се присмиваха.
Когато пожелах да отида втори път до тоалетна(не за друго, а защото бях изпил литър и половина вода), този младеж ми каза : "Ама вие не може така...хиляда пъти да ходите до тоалетна!", в отговор аз му казах, със сарказъм от дълбините на душата ми : "Ами ако се налага...?"
след това промърмори нещо и ме пусна с думите : "То се отчита там, ще видите като ви анулират работата!!!"
въобще...
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
Здравейте , за мен кандидатстуденските изпити приключика и като гледам максимално съм се изложила и съм в наистина пълна депресия , анализирайки свършеното...но то вече е минало...
Квесторите , които бяха в залите , където писах аз бяха много усмихнати , отзивчиви ,но все пак стриктни!Доволна съм от тях и от реда в залите - трудно ще е някой с мошенничество да си напише работата!
А сега смятам малко да отклоня темата , но не мисля че трябва да правя нова за едно въпросче и ще се радвам да ми помогнете вие тук!
Съдейки по най-голяма велоятност моят бал няма да бъде висок , а дори недостатъчен за много специалности!
Разтършувах се и Гуугъл и намерих два документа за минималните балове в две поредни години!
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf - този от миналогодишния прием , където минималният бал за мен е много спроведлив , но за мен лично орязващ шансовете , както ми се полага де
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal07-08.pdf - това пък е линк с баловете от 2007/2008! Чувам информации ,че балът пада всяка година (което не е похвално ,но за мен е шанс да уча!) И като гледам тук колко е нисък минималния бал , а в документа от 2008/2009 е на места доре с 10 единици по-висок
не зная какво да си мисля!
Възможно ли е в първият документ информацията да е от първо класиране , а във втория от трето!?
Предварително ви благодаря за отделеното внимание покрай поредния ми огромен пост!
Успех на всички и голамо БРАВО и пожелание за незабравимо лято особено на тези , които са заслужили след изпитите!

Квесторите , които бяха в залите , където писах аз бяха много усмихнати , отзивчиви ,но все пак стриктни!Доволна съм от тях и от реда в залите - трудно ще е някой с мошенничество да си напише работата!
А сега смятам малко да отклоня темата , но не мисля че трябва да правя нова за едно въпросче и ще се радвам да ми помогнете вие тук!
Съдейки по най-голяма велоятност моят бал няма да бъде висок , а дори недостатъчен за много специалности!
Разтършувах се и Гуугъл и намерих два документа за минималните балове в две поредни години!
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf - този от миналогодишния прием , където минималният бал за мен е много спроведлив , но за мен лично орязващ шансовете , както ми се полага де
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal07-08.pdf - това пък е линк с баловете от 2007/2008! Чувам информации ,че балът пада всяка година (което не е похвално ,но за мен е шанс да уча!) И като гледам тук колко е нисък минималния бал , а в документа от 2008/2009 е на места доре с 10 единици по-висок
Възможно ли е в първият документ информацията да е от първо класиране , а във втория от трето!?
Предварително ви благодаря за отделеното внимание покрай поредния ми огромен пост!
Успех на всички и голамо БРАВО и пожелание за незабравимо лято особено на тези , които са заслужили след изпитите!
Soulmates never die
В информацията за минималния бал никъде не се посочва от кое класиране е. Ако дадената специалност е запълненена още от първо класиране, минималният бал е от тогава. Ако пък не, второ, трето...
- krinabs
Благодаря за бързия отговор!
Все пак обаче в мен остово въпросът как 2007/2008 балът за журналистика(минималният) при жените е 22,26 , а година по-късно например жените са влизали с минимален бал 27,25!Това е една от многото съпоставки между двата документа , която ме озадачава и оставя в недоумение!
Все пак обаче в мен остово въпросът как 2007/2008 балът за журналистика(минималният) при жените е 22,26 , а година по-късно например жените са влизали с минимален бал 27,25!Това е една от многото съпоставки между двата документа , която ме озадачава и оставя в недоумение!
Soulmates never die
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Свалям ти шапка, ти си един от малкото хора в този форум, които са достатъчно умни за да ползват гугъл. Сериозноkrinabs написа: Разтършувах се и Гуугъл и намерих два документа за минималните балове в две поредни години!
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
Уфффф, айде престанете вече с тези "изложих се", "осрах се", "нямам шанс" и т.н. Изчакайте да излязат класиранията, пък тогава коментирайте представянето си в КСК. Какъв е бил балът минали години няма никакво значение. Специално за журналистиката, тази година май всички се осраха с темата за "братята". В новините по телевизята самите журналисти оплюха бъдещите си колеги, че никой не е писал по темата. В указанията за изпита ясно и точно си пише:
Така че не се знае какъв ще е балът... 
А вие, вместо за Галеви, Маргини, Батко и Братко (ония с магистралните фондове), сте писали за Константин и Фружин и за Кирил и Методи!!!Темите за писмения изпит обхващат съвременни проблеми на обществения, политическия , икономическия и културния живот на страната , намерили отражение в българския периодичен печат , радиото и телевизията.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Който е писал, че Константин и Фружин са братя, се е объркал тотално.вечен студент написа: А вие, вместо за Галеви, Маргини, Батко и Братко (ония с магистралните фондове), сте писали за Константин и Фружин и за Кирил и Методи!!!
- krinabs
lacuna_coil написа: Който е писал, че Константин и Фружин са братя, се е объркал тотално.![]()
![]()
Аз писах за Галеви , но ги сравних и с братята ,които трябва всъщност да бъдат примери днес!Обаче първо , че доста се откланях от темата , второ си открих и мнооого сериозни фактологични грешки в последствие!
Относно това коя е правилната тема - не мисля ,че такава има , а и Георги Лозанов каза , че не са искали да е банална и за това очкват да са коментирани точно философски и фолклорни елемнти , както и аттуалната тема за 12о години СУ!!!(за което ама изобщо не ми дойде на ум
Вечен студент , благодаря за съвета...ще си изчакам резултатите естетвено , но позволи ми да знам аз най-добре какво направих по история - НИЩО
Исках да добия реална преценка за това как се въртят нещата около бала в специалностите , за които се боря (или по-точно казано спрямо ситуацията - се опитвам да се набутам)
успех!
Soulmates never die
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
вечен студент не е секси младежът с червената фланелка, нали?:Д
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
Никога не бих се явил за квестор с червена или с каквато и да била фланелка. Държа на официално-деловия стил. 
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
разочароваш ме...:/
он: чувствам се значима, откачили са листата след предварителните))
он: чувствам се значима, откачили са листата след предварителните))