В какво се превърна форумът?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

В какво се превърна форумът?

1.Същият си е.
11
16%
2.Малко се е променил.
4
6%
3.Бая бяга по тъч линията.
17
25%
4.От кавги ми дойде до гуша!
25
37%
5.Аз в тоя форум повече няма да пиша!!!
11
16%

Общо гласове: 68

Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: В какво се превърна форумът?

Мнение от JudyRamone »

Ето, баси дребнавите същества сте! И не, не се извинявам за думите си, ако щете ги приемете за най-тежката и меродавна обида на света :mrgreen:
Под "никнейм-никнейм" имам предвид, че "отношенията " във форума си остават във форума, те не са базирани на лични впечатления, защото личен означава да има пряк контакт, а такъв тук няма. Мога да кажа например, че никът "Смоукинг мирър" ме дразни , защото той пише във форума под негова форма, но не мога да кажа че самият човек "Смоукинг мирър" ми е противен, просто щото не съм го виждала никога. Има разлика... защото при някои хора поведението във форума не се припокрива с това в живота... аз тук какъв имидж имам? на алкохоличка и простачка. Ми има го този момент, само дето това е едната страна на медала, сещате ли се? Защото аз не влизам в този форум да пиша умни и ЕНТЕЛЕГЕНТНИ неща, а да си простея, щото така ми е кеф. Смоукинг мирър има хиляди хобита и интереси за които аз не съм научила във форума, ама като ги науча след като се видя с него и си полафим както си трябва сигурно ще открия, че е многопластова личност , а не просто некой, който пита дали имаме нужда от нов парламент. Не разбирам кви са ви проблемите, човек ви подхвърли една дума и вие веднага се напъвате да я анализирате и да я тълкувате както си поискате. Това е много тъпо и заради него от време на време изникват теми като тази .
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Джуди, това за никнейм-никнейм не го ли каза боромир?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

След като изглежда установихме the state of arts, ще има ли някаква препоръка за подобрение? :lol:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Smoking Mirror написа:Джуди, това за никнейм-никнейм не го ли каза боромир?
Нем, аз го казах. Боромир както винаги ме подкрепя най вероятно 8)
Иначе теб те дадох само като пример, просто ползвах твоя ник, да не си помислиш нещ о :)
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А не, няма нищо, позлвай си квото искаш от моя никнейм. Аз не съм нежна душа и не се обиждам лесно :P

ъъ, дам, запознах се с теорията никнейм-никнейм по-отблизо. И мисля, че това което си искала да кажеш е вярно, ама сте се оляли в хиперболизации и глупости. А и ти не си го изразила достатъчно добре в началото.

Ама айде, няма да наливаме масло в огъня. Какво сме установили, че аз така и не разбрах?

п.п. и само да добавя, че така, както си го написала излиза, че не харесваш никнейма ми "смокинг мирър", демек не те кефят думичките. или поне аз така го разбирам :roll:
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Търговецът на кристал написа:Някои може и да си спомнят, че бях насолила Вечен студент, защото предлагаше тъкмо това. Лизане на подметки (и не само), защото, видите ли, сме в "университетски форум".
Лелееее, чак сега разбирам, че съм предлагал лизане на обувки и други "неща" (явно става въпрос за анални отверстия)! :shock: Не мерси, не си падам по rim job! :pukeleft: Предлагах единствено НЕТОЛЕРАНТНОСТ спрямо ерупциите на простотия в университетския форум. "Насолила" ме била... Коментарът ми на тези опити на младата девойка да демонстрира моралното си и интелектуално "превъзходство" над скромен научен работник като мен, би могъл да бъде единствено - дреме ми на шнорхела! :evil:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Неее, Вечен студент, падам на земята от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Хахаха, честно, това мнение ми напраеви вечерта :D :) хахахахах, не защото злобея разбира се хахахахаххаха
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

болно хора..
la douleur exquise
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

сеирджии.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

и флуудъри..
la douleur exquise
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

allshallperish написа:Хахаха, честно, това мнение ми напраеви вечерта :D :) хахахахах, не защото злобея разбира се хахахахаххаха
Ето пак го правиш това....уж другите се заяждат с теб,а сега ти казваш същото.
Нямам нищо против теб,но за мен лично си личи,че ти доста повече се влияеш от форума отколкото тези хора с които ти се заяждаш.
Нищо лично....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Митака написа:
allshallperish написа:Хахаха, честно, това мнение ми напраеви вечерта :D :) хахахахах, не защото злобея разбира се хахахахаххаха
Ето пак го правиш това....уж другите се заяждат с теб,а сега ти казваш същото.
Нямам нищо против теб,но за мен лично си личи,че ти доста повече се влияеш от форума отколкото тези хора с които ти се заяждаш.
Нищо лично....
Уффффф, тъкмо се канех да си лягам, че утре ме чакат велики дела, но просто не се сдържах да отговоря на това мнение...

Първо: Allshallperish е много готин човек и не се заяжда, а просто изразява мението си (което, в повечето случаи, съвпада с моето).
Второ: Аз не се заяждам с никого. Предвид възрастта ми и позицията ми в втози Университет, това би било все едно, вие да се заяждате с някой гимназист (извинявам се, ако някой се чувства засегнат от тази констатация).
Трето: Не съм искал да обидя Търговецът на кристал. Аз я уважавам и ми е много странно защо тя ме обвинява в лицемерие и "гъзолизство" без да ме познава лично.
Четвърто: Да, притеснен съм от нещата, които се случват в този форум. Тъй като Софийският Университет ми плаща, е съвесм естествено да съм загрижен за добрия имижд на тази държавна институция и да негодувам, когато някой я позори. Моля да ме извинте за това! Само не забравяйте, че простотиите тук рефлектират въху ЛИЦЕТО на една от най-важните Български институции.
Пето: Митак, всъщност иказването ми не е насочено към теб. Просто си разсъждавам... :roll:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не знам доколко съм съгласен с останалите части от мнението на Вечния студент, но тотално го подкрепям в точка четири, макар на мен университета да не ми плаща. Ставаме двама.
Причините ги изброих по-горе.
Да разгледаме въпросът на жокера?
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Пето: Митак, всъщност иказването ми не е насочено към теб. Просто си разсъждавам...
Знам....аз просто изказах мнението си :D
А и да беше към мен,както казах никой не може да ме засегне поради простата причина,че това е само един форум...нищо повече : )
Аз това имах предвид....просто някои хора не усещат как се оплакват от действията на други потребители,а всъщност те правят същото :D :D
Както казах това е лично наблюдение....не познавам толкова добре никой в този форум за да кажа що за човек е и т.н...аз съдя по това какво пише,което естествено пак не може да е гаранция що за човек си.....малко несвързано май прозвуча,но все пак е 7 сутринта :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”