BLUSH написа:Е, това не означава,че заради тези грешки са ти свалили 1-ца и половина.В крайна сметка изпитът е много субективен
Не си ме разбрала.
Исках да кажа, че за леко объркани цитати явно не взимат много. Аз съм сигурна, че не са ми смъкнали оценката само заради 2 цитата, осъзнавайки какви други пропуски имах... Най-много 25 стотни да са ми взели общо и за двата.
BLUSH написа:Е, това не означава,че заради тези грешки са ти свалили 1-ца и половина.В крайна сметка изпитът е много субективен
Не си ме разбрала.
Исках да кажа, че за леко объркани цитати явно не взимат много. Аз съм сигурна, че не са ми смъкнали оценката само заради 2 цитата, осъзнавайки какви други пропуски имах... Най-много 25 стотни да са ми взели общо и за двата.
О,извинявай в такъв случай..грешката е моя:)
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Не си ме разбрала.
Не си ме разбрала.
О,извинявай в такъв случай..грешката е моя:)
Грешна си ти, BLUSH, грешна... [/quote
еЕЕе Не чак толкова
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аз написах 18 страници:
1."Черна песен"
2."Спи градът"
3."Пловдив"
4."На злото"
5.Под сурдинка"
6."В тъмница"
7."Да се завърнеш ..."
8."Помниш ли, помниш ли"
9."Аз искам да те помня все така"
10."Гора"
11."Миг"
12."Легенда за разблудната царкиня"
13."Тиха победа"
14."Прииждат, връщат се"
15."Сиротна песен"
Имам обаче само 1 цитат. Иначе, ако балът за правото не се вдигне, се боря за 3.63.
надето написа:Аз написах 18 страници:
1."Черна песен"
2."Спи градът"
3."Пловдив"
4."На злото"
5.Под сурдинка"
6."В тъмница"
7."Да се завърнеш ..."
8."Помниш ли, помниш ли"
9."Аз искам да те помня все така"
10."Гора"
11."Миг"
12."Легенда за разблудната царкиня"
13."Тиха победа"
14."Прииждат, връщат се"
15."Сиротна песен"
Имам обаче само 1 цитат. Иначе, ако балът за правото не се вдигне, се боря за 3.63.
Ами горе-долу същата работа.Само не писах "Черна песен" иначе писах и за "Слънчогледи" и "Nevermore" и само споменах за колорит "Станси" и "Един убит"...абее,квото станало-станало.Ще чакаме резултатите
Омг анализирали сте 15 приозведения и се борите за 3 и нещо? Не я разбирам таз литература...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Аз дето уж съм луд фен на Дебелянов, и аз не съм ги чувала
Йеей обичам математиката йеей
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.