Здрасти, много се радвам да те 'видя' тук
1. Как изглежда стаята ти? Не искам снимки, опиши я. Какво ти харесва най-много в нея?
Aми, около 7 квадрата, 2,30 на 3,30. Вътрешна стая, чиято външна стена гледа на юг. Има тераса

Вътре - вратата е на срещуположната стена на терасата, леглото - вляво от нея. До леглото на източната стена има нещо средно между секция, гардероб и етажерка. Там има три рафта с книги, а на едно място съм набутал всички неща за училище. До леглото имам един стол, който съм свикнал да позлвам, за да си хвърлян върху него дрехите. Дори и сега е затрупам. На западната стена - гардероб, който съм наблъскал с дрехи, които никога не обличам. Откъм прозорец ми е бюрото с компютъра. Бюрото, секцията и гардероба са в един такъв светъл дървесен цвят, почти жълто. Имам още един стол, който вече винаги е затрупан с дрехи и една възглавница. По секциите стоят 3 цветя, които майка ми е сложила. Приятни са. Стените са жълтеникави, имам и 3 картини - две с маслени бои. Май са на Несебър и Пловдив. Имам и още една. която май е някаква известна, ама изобщо не ме кефи. Подът е с дюшеме - кафяво, а отгоре му има и черга. Малко се поовлякох в описанието, ма а пък ми стана приятно да разказвам

Това, което ми харесва е, че има тераса, голям прозорец и достатъчно място, където да си разхвърлям.
2. Какво място заема четенето в живота ти? Любима книга и с какво те е спечелила?
Напоследък много малко. Преди седмица за пръв път сигурно от година прочетох нещо, което всъщност не бях длъжен да чета. Заема малко място, но с тенеденция да заеме повече. Любима книга нямам. На времето много бях харесал "Нищо ново на запад"*(не съм сигурен, дали преводоът на заглавието е точно така). Иначе харесвам Маркес.
3. Опиши личността си с десет прилагателни
Весел, енергичен, сдържан, самоуверен, рационален, мислещ(не е точно прилагателно, ама карай), мързелив, инатлив, нерешителен, амбициозен.
4. До каква степен за теб е важно да изразяваш позицията си? Имам предвид - когато около теб се обсъжда някакъв въпрос, по който имаш мнение, чувстваш ли се длъжен да го споделиш? Защо?
Когато имам позиция, споделям я. Споря само с хора, с които си заслужава т.е. хора, които смятам за интелигентни. Харесва ми да споря и дори честно съм склонен да защитя някоя позиция, която всъщност не подкрепям. Знам, че човек мнооого трудно може да си налага мнението, но все пак самият начин, по-който в един спор всеки се опитва да наложи своето е забавен
5. Какво е мнението ти за 'игрите на шанс'? Има ли някои, които да играеш често?
Не съм сигурен, че разбрах израза. Чат пат пускам еврофутбол, ама за тръпка.
6. Любим тип филми? Дай няколко примера.
Драми, човешки истории. Правят ми най-силно впечатление. Примери много. Онзи ден гледах един за една елитна немска гимназия в годините на войната. Като по-малък се бях впечатлил от Изкуствен интелект. Аз съм гледал наистина много такива филми и мога да дам страшно много примери.
7. Състави отбора-мечта на Байерн?
Оооо, дааа

Ще го съставя с играчи, играещи в момента.
----------------------------------Буфон/Сезар-----------------------------------
Д. Алвеш----------------Лусио------------------Канаваро-------------------Лам
Швайнщайгер-----------Балак------------------Диего--------------------Рибери
--------------------------Тони-------------------Бербо--------------------------
Треньор - Хицфелд

Аз разбира се съм страшно пристрастен и това би бил перфектния отбор за мене.
8. Любим мач на нашите?
Реваншът в УЕФА срещу Хетафе! Незабравимо
9. Религиозен/вярващ ли си? В какво се изразяват за теб тези понятия?
Не, опитвам се да вярвам в задгробния живот, защото смъртта меко казано ме ужасява.
10. За или против аборта /може и да си писал в съответната тема, но не съм го чела /?
Подкрепям аборта, но мисля, че трябва да се иска и разрешението на бащата.
11. Лесно ли се ядосваш? Няколко неща, които винаги са в въстояние да те ядосат или поне изнервят?
Няма да повярваш, колко спокоен човек съм

Почти нищо не може да ме ядоса.
12. Кого от форума би искал да опознаеш повече?
Ами, доста хора искам да опозная по-добре. Колегите прависти, няколко души, с които се запознах преди седмица-две. Теб също. Митака, Дичо...
13. Дефинирай 'ограничен човек'.
Човек, който дори и да може да мисли, не го прави и не си дава изобщо сметка за последиците от действията си.