Хей, градски, пак си ме подминал...срамота вече!O|OeHukc написа:дааа .. на кой!?
Ти къде седеше?
Хей, градски, пак си ме подминал...срамота вече!O|OeHukc написа:дааа .. на кой!?
E, нормално, всички дето сме се записали през ЮЗУ-то сме близки номра и сме в една стая. Момичето зад мен ми е приятелка и с нея не се бяхме записвали в един ден даже, но пак се паднахме заедно.O|OeHukc написа:Мто, да ти кажа в стаята седях... то, да ти кажа в стаята имаше още 6-7 човека от Благоевград!
В нашата зала двама си говореха и квесторът се приближи до момичето и аз си викам "Сега ще й анулират работата" (бяха предупредили, че ако чуят да се говори, ще има анулирани работи), но просто я премести на по-предна маса.Anichkaa написа:В моята стая анулираха работата на едно момиче,хванаха я с пищов
Добре че не се паднаlacuna_coil написа: Контролната тема е "Делникът и празникът в творчеството на Елин Пелин".

Глупаво е,че си е рискувала целия изпит.По-добре да напише,каквото знае и се сеща,отколкото да приписва от пищови и да й анулират работата...Аз лично не бих си рискувала кандидастването.Anichkaa написа:Хаха,листчетата й бяха в дънките.Да си ги беше набутала по-добре в гащите поне.А и ходи 3 пъти до тоалетна за няма и 2 часа![]()
Не вдигна скандал,имах чувството,че ще се разплаче.Иначе я хвана студентът.Тогава преподавателката я нямаше,но пък той я издаде.Можеше да не казва какво е видял.
Аз много исках Елин Пелин.Пак познах,че го имаНо досега като не съм писала срав
нение
![]()

Бравооо! Днеска едно момиче пред Ректората ми заприлича на теб и за малко да я заговоря,но ме досрамяMaster_of_Sin написа:писааах писах!!! доволна съм и от темата която се падна и от автора и от себе си ...сега само остава и проверяващите да ми харесат темата и да ми напишат нещо по-различно от тройка ... чакам с нетърпение резултатите!!!