Kво им е на мъжете, да не би да четат по-лошо...marenceto написа:само да отбелжа че на курса от СУ казаха че в тия зали обикновенно четът мъже![]()
![]()
![]()
което лично на мен ще ми е много странно ама карай да върви това да ни е проблема ии много успех на всички
![]()
![]()
![]()
Подготовка за изпита по Английски език
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Подготовка за изпита по Английски език
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- DivineReaper
- В началото бе словото
Не, напротив.
Очаква се да имат по-силен глас даже... =)
Очаква се да имат по-силен глас даже... =)
-
anna_molly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Защо така мислиш?Scorpion написа:Или си плагиатка на никове, или Бояна има раздвоение на форумната личностanna_molly написа:Не я знам къде е ходила...може би в Образователни технологии,но не съм сигурна.По-вероятно е твоята информация да е вярна...и се надявам да е.10 минути не са много,но на всички ще са ни от голяма полза.В крайна сметка май ще разберем със сигурност във вторник
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Защото има друго момиче със същия ник.
Тя се казва Бояна.
(като казах Бояна, се сетих за един от моите постове - "...и без това Бояна е на майната си..."
)
(като казах Бояна, се сетих за един от моите постове - "...и без това Бояна е на майната си..."
-
marenceto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
аз не казвам че е лошо да чете мъж ама ще ми е странно защото никога мъж не ми е правил диктовка винаги жени, а и в такова голямо пространство с толкова мн хора

- Etiainen
- Легендарен флуудър
????? Мъжофобия? А какво му е на голямото пространство, не разбирам?marenceto написа:аз не казвам че е лошо да чете мъж ама ще ми е странно защото никога мъж не ми е правил диктовка винаги жени, а и в такова голямо пространство с толкова мн хора![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм имала и мъже учители и не съм умряла от страх като са правили диктовка...
П.П тва за на майната си не го ли бях казала аз? Леле, гони ме склерозата вече...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Не.
Ти каза, че ще ви дават дипломите в Историческия музей и аз казах, че се радвам, че на нас няма да ни ги дават там, защото Бояна е на майната си, визирайки квартала.
Ти каза, че ще ви дават дипломите в Историческия музей и аз казах, че се радвам, че на нас няма да ни ги дават там, защото Бояна е на майната си, визирайки квартала.
Аз ходих на уроци по английски при мъж и ми беше много по-лесно, особено на диктовките, защото той не диктува 4 думи и да спре и да изчака, а просто изговаря думите по-бавно, без да прави паузи между тях. Не бях чувала други учители да диктуват така, но на мен ми беше по-удобно по тоя начин:)
some people turn to pills and drugs
to chase the blues away
but me i really like to feel
the ups and downs of life so real
to chase the blues away
but me i really like to feel
the ups and downs of life so real
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Днеска по литература много са ги облажили с тази тема за Дебелянов.Първо ги глезеха със Смирненски, сега това.Дано и към нас да има такава благосклонност !
- Etiainen
- Легендарен флуудър
Той Дебелянов е пич, не разбирам защо толкова много хора не харесаха темата...happyswift написа:Днеска по литература много са ги облажили с тази тема за Дебелянов.Първо ги глезеха със Смирненски, сега това.Дано и към нас да има такава благосклонност !
По принцип е негласно правило, че редовните изпити са по-лесни от предварителните, но според мен това е много относително. А и по английски няма предварителен, така че..
Да, ама не се обадихте! Оглеждах се аз, ама... поне Loli беше в моята зала, че си поговорихме малко.ethno_girl написа:Ще-щеBrizeida написа:Ако някой от 292ра ме поэнае, да се обади
Плюс няколко души от моя випуск на даскалото, в интерес на истината
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Точно обратното според менEtiainen написа:Той Дебелянов е пич, не разбирам защо толкова много хора не харесаха темата...happyswift написа:Днеска по литература много са ги облажили с тази тема за Дебелянов.Първо ги глезеха със Смирненски, сега това.Дано и към нас да има такава благосклонност !
По принцип е негласно правило, че редовните изпити са по-лесни от предварителните, но според мен това е много относително. А и по английски няма предварителен, така че..
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Хора с малко опит от преди няколко дни искам да ви успокоя.Явих се на 8 на кандидатстудентския по испански в СУ.За него се бяха записали около 250 човека.Аз бях в зала от 50 човека на най-задния ред(дойдох 25 мин преди началото на изпита и всички бяха вече по местата си.)Отначало се шашнах като вас,мислейки си ,че няма да се чува нищо.Напротив-преподавателката от катедрата по испанска филология имаше много ясна дикция и се чуваше перфектно.Всичко записах и скоростта беше нормална и последният път се чете от другия край на залата.Дори от началото толкова силен глас извади че ние се стреснахме от нейното Recorrió...На някои дори им стана смешно.Така че няма от какво да се притеснявате.Изпитите по езиците се провеждат по еднакав начин,няма да ви ущетят.Пожелавам ви да изкарате добри оценки и да ви приемат,където искате.

- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Олеее, не ме шашкай така,изпита е във вторник...направо сърцебиене получихBrizeida написа:Да, ама не се обадихте! Оглеждах се аз, ама... поне Loli беше в моята зала, че си поговорихме малко.ethno_girl написа:Ще-щеBrizeida написа:Ако някой от 292ра ме поэнае, да се обади
Плюс няколко души от моя випуск на даскалото, в интерес на истината