Въпросът ми беше, дразните ли се и на стари форумци?
Щото тука чета от някои за някакви групировки, филми, умишлен хейт?

Да. Чиба!O|OeHukc написа:Дразните ли се на нови форумци?
Обаче в същото време не се наемам да прогнозирам какво ще стане ако тръгнат да се правят реформи и да се промени политиката срещу спамерите и простаците. Първо - защото всички от редовните потребители, без изключение, са спамъри и простаци и второ - защото в последната година форумът живее на системи от простотия. Ако простотията и спамът спрат не знам дали няма да умре окончателно.Тва по-скоро е нещо средно между Флиртче.цом, бг-мама.нет и тиинпроблъм.инфо..
И кво.. Не съм права, че сте готини, така ли?!Smoking Mirror написа: ам. истината е, че фак е права в ето тази част от мнението си.Тва по-скоро е нещо средно между Флиртче.цом, бг-мама.нет и тиинпроблъм.инфо..
Така си е. Аз съм (що-годе) активен тук от три години и хората все си разправят, че форумът бил станал зле (:phoebe написа:Добре си е форума. Миналата година имаше подобна тема. По-миналата, предполагам - също.

MidwinterSun написа:*само една забележка: не е въпросът да кажеш, че чуждото мнение не става. Трябва да го опровергаеш. С теза и логични доводи.
Докато не го направиш наистина, единственото мнение, което не струва, е твоето.