Нов гей парад?!
Re: Нов гей парад?!
Лекува се,лекува се,но трябват специални мерки.....убеден съм,че с добри психолози може да се обърне нещо в тях и така да станат полезни на обществото,защото в това положение те не са.....
А и всички знаем каква е основната функция на човека...възпроизводството,нещо което те никога няма да постигнат!!!
И да ми казвате,че били нормални хора....но така е,все пак вие сте "толерантни"
А и всички знаем каква е основната функция на човека...възпроизводството,нещо което те никога няма да постигнат!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Кой визираш
, щото аз не съм от лагера на "толерантните"
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Половинчато е, защото е несериозно да кажеш "аз не обичав гейовете само през половината време от деня"allshallperish написа:Защо да е половинчато? Какво да ги избием ли? Всички знаем, че тва няма как да стане.JudyRamone написа:Това не беше адресирано до теб, за твоето отношение знам![]()
Говорех за по-горе, а и изобщо повечето негативно настроени хора така се отнасят към проблема - половинчато.
Те няма да се лекуват, защото НЕ ИСКАТ.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Не виждам да съм го казала.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аз визирам всички,които подкрепят тези индивиди,както и всички,които са безразлични по този въпрос.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Чакай бе, светът е пренаселен. Въобще не й е притрябвало на човешката популация да се умножава. И без това едвам се изхранва. Освен това гейовете СА полезни за обществото, защото работят и произвеждат блага, както всички останали. Е, в известен смисъл безработните гейове не са полезни, но това важи и за безработните хетеросексуални. Само че всеки може в някой момент да си намери работа.Митака написа:Лекува се,лекува се,но трябват специални мерки.....убеден съм,че с добри психолози може да се обърне нещо в тях и така да станат полезни на обществото,защото в това положение те не са.....
И да, погледнато общо, те СА нормални хора. Това, че се праскат помежду си, не виждам с какво те засяга лично. Че е пълно с откачалки сред тях - пълно е, ама сред нас все едно не е същото.
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Абе квото и да си говорим, няма причина гейовете да биват мразени. Не пречат на никого и никого не засягат лично. Ако не им обръщаш внимание изобщо няма да знаеш за тяхното съществуване.
Not because the fox barks...
Пффффффф пак били полезни,защото работели....какво ме грее мен,че някакъв педал работи,като коафьор или адвокат или каквото и да е....pora_e_priqtel написа:Чакай бе, светът е пренаселен. Въобще не й е притрябвало на човешката популация да се умножава. И без това едвам се изхранва. Освен това гейовете СА полезни за обществото, защото работят и произвеждат блага, както всички останали. Е, в известен смисъл безработните гейове не са полезни, но това важи и за безработните хетеросексуални. Само че всеки може в някой момент да си намери работа.Митака написа:Лекува се,лекува се,но трябват специални мерки.....убеден съм,че с добри психолози може да се обърне нещо в тях и така да станат полезни на обществото,защото в това положение те не са.....
И да, погледнато общо, те СА нормални хора. Това, че се праскат помежду си, не виждам с какво те засяга лично. Че е пълно с откачалки сред тях - пълно е, ама сред нас все едно не е същото.
Ти поставяш работата пред възпроизводството ли?
Засяга ме лично,защото не мога да ги гледам,камо ли да ми правят паради.
И колко пъти да ви го кажа.....педерастията е първа крачка към педофилията.
Забелязали ли сте как повечето случаи се казва мъж изнасили момче.....случайно?НЕ МИСЛЯ!!!
С...Т!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
Мисля да приключа темата като кажа, че човекът така или иначе е най-долното същество на тая планета и всички до един заслужаваме да измрем, без значение дали сме хетеро или хомо.
СМЪРТ ЗА ХОРАТА!
2012 не е чак толкова далеч, така или иначе.
Тогава на земята ще останат само най-адаптивните и най-силните - ХЛЕБАРКИТЕ!
СМЪРТ ЗА ХОРАТА!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Що ли си губя времето... 
що трябва да чакаме до Две и дванайста?!humanityisthedevil написа:Мисля да приключа темата като кажа, че човекът така или иначе е най-долното същество на тая планета и всички до един заслужаваме да измрем, без значение дали сме хетеро или хомо.
СМЪРТ ЗА ХОРАТА!
Хвърли се през джама още тая вечер..
То и без това, както те чета, всичко е безсмислено...
la douleur exquise
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
И сега се пита в теб ли е проблемът, или в гейовете...Митака написа:Засяга ме лично,защото не мога да ги гледам
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
Да се хвърля през джама ще е крайно егоистично и няма смисъл, защото останалата част от човечеството ще остане. Идеята е всички да измрем задружно и да освободим тая хубава, зелена планета от нашето паразитно присъствие.fak написа:що трябва да чакаме до Две и дванайста?!humanityisthedevil написа:Мисля да приключа темата като кажа, че човекът така или иначе е най-долното същество на тая планета и всички до един заслужаваме да измрем, без значение дали сме хетеро или хомо.
СМЪРТ ЗА ХОРАТА!
Хвърли се през джама още тая вечер..
То и без това, както те чета, всичко е безсмислено...
Аз съм част от мнозинството....те не са.
Отговори си сам на въпроса....
Отговори си сам на въпроса....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Се отнякъде трябва да се почне.. Дай пример..humanityisthedevil написа: Да се хвърля през джама ще е крайно егоистично и няма смисъл, защото останалата част от човечеството ще остане. Идеята е всички да измрем задружно и да освободим тая хубава, зелена планета от нашето паразитно присъствие.
Или спри да пафкаш и се съвземи..
la douleur exquise