Кандидатстване online-проблем
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Кандидатстване online-проблем
въпрос:
една приятелка се е записала онлайн за два изпита - БЕЛ и английски. В персонална информация обаче е записано само, че ще полага изпит по английски, а номерът й не фигурира в изпита по БЕЛ.
идеята е, че тя си е платила и за двата. къде трябва да се звънне, някой да има представа?
една приятелка се е записала онлайн за два изпита - БЕЛ и английски. В персонална информация обаче е записано само, че ще полага изпит по английски, а номерът й не фигурира в изпита по БЕЛ.
идеята е, че тя си е платила и за двата. къде трябва да се звънне, някой да има представа?
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Има временн грешки сигурно, Сашо. Поне така предупредиха хората от горните курсове : ) И при тях се е случвало. Ако пък наистина се притеснява много, нека звънне на някакви административни телефони.
На мен ми е интересно защо оценката ми от дипломата по математика също фигурира в Персоналната ми информация, при условие, че не ми трябва за нито една от специалностите, които съм писала..
На мен ми е интересно защо оценката ми от дипломата по математика също фигурира в Персоналната ми информация, при условие, че не ми трябва за нито една от специалностите, които съм писала..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Абе пак...разпределнието свършва с номер 30470, тя е 30480 - едва ли ще ги добавят допълне.
Ще видим, де.
Ще видим, де.
The storm is coming...