КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Хора,аз не мога да ви разбера вас!!!Не разбрахте ли,че няма шанс да се паднат две тени от един и същ период!!!Нали именно затова ни дават шанс с две теми,та ако не си силен на единия период ,то тогав да пишеш по другия.Хич не сте наясно.......Аз влязох миналата година в СУ и да ви кажа има и гадняри дето режат глави
Така ,че моя савет е ако не успеете да научите всичко,то научете поне два периода,така със сигурност ще пишете по едната тема!!!Успех ви желая!
hahahhahahaaaVelinaShine написа:За писането на Историческа тема има определени изисквания, които няма къде в библиотеката да прочетеш. Дори на намериш без практика няма как да станеш достатъчно добър, за да те приемат в СУ
Бъркаш нещо, не съм ходил на курсове. Хванах един учебник за кандидат студенти и си се подготвих сам за изпита и хоп, то пък взе че влезнах.
А за тая година до къде е кандидат студентския конспект по история, до 1923 ли е, или не?
netstat -a
Не, не разбрахме.tintiri написа:Хора,аз не мога да ви разбера вас!!!Не разбрахте ли,че няма шанс да се паднат две тени от един и същ период!!!
Би ли ни обяснил?
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Еми ако СУ си бяха оставили една седмица, за да имат време спокойно да обработят данните и чак тогава да почват изпитите с вече известените разпределения, би било по-яко, ама....ScionOfStorm написа:Не е въпроса в тях, ети.
Идеята е СУ да си стегнат отпуснатите гъзове и да направят малко :п
бтв, излезли са, вижте ги.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Егаси гробното мълчание!Желая успех на всички утре!Дано се сбъднат нашите надежди!
Как мислите, ще се повторят ли баловете от миналата година?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
За специалността, към която си се насочил, нищо чудно да се повторят...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
След днешния изпит по БЕЛ, най-вероятно и при Правото ще се повторят, дори може да са по-ниски.
Scorpion, жалко е, че някои хора предни години не влизат за малко, а ако кандидатстват днес с тези оценки ще са в първите 10.
Scorpion, жалко е, че някои хора предни години не влизат за малко, а ако кандидатстват днес с тези оценки ще са в първите 10.
Последно промяна от gletcher на 10 Юли 2009, 19:29, променено общо 1 път.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
И с двете ти твърдения съм абсолютно съгласен.gletcher написа:След днешния изпит по БЕЛ, най-вероятно и при Правото ще се повторят, дори може да са по-ниски.
Scorpion, жалко е, че някой хора предни години не влизат за малко, а ако кандидатстват днес и тези оценки ще са в първите 10.
За всичко е виновен комунизЪМА и Чернобил!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
За Чернобил също е виновен комунизЪМА, така че... ясна работатаgletcher написа:За всичко е виновен комунизЪМА и Чернобил!
Лошото е, че се завръща в лицето на ББ - новият ТЖ!
..... му и полицейската държата...
..... му и полицейската държата...
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Аз без да съм кандидат-правист, но тъй като учех не малко през годината заради матурата по БЕЛ (оценката ми трябваше да си вдигна бала) мисля, че и Смирненски и Дебелянов са едни доста лесни теми на фона на останалите...
От личните ми впечатления, на повечето хора не им се нрави лириката. Може би затова автори като Талев и Вазов са най-предпочитаните.