Теми Литература 1990-2007
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: Теми Литература 1990-2007
Ми не..На мен всичко ми излиза- и от дипломата,и от матурите 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
-
lacuna_coil
- Писаружяк
На мен само специалностите ми излизат и разпределението. 
При мен всичко е ток и жица
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Сигурно по-късно ще ти се появят,не се притеснявай.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
И на мен ми е така,не бой сеlacuna_coil написа:На мен само специалностите ми излизат и разпределението.
Може ли линк към персоналната информация мерси
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Любимият ми Дебелянов ! Дано той

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
lacuna_coil
- Писаружяк
-
Yves
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Всичко си излиза, но доста бавничко зарежда.
Raindrop, аз съм в биологическия - 259 зала.
Raindrop, аз съм в биологическия - 259 зала.
И аз съм в Биологическия 326 зала 
само разпределението ли излиза? или и оценки от дипломата трябва да са там??
-
Yves
- В началото бе словото
Само оценки от дипломата, които ти трябват. На мен са ми написали и матурата по БЕЛ.
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
вие новия си номер ли въвеждате, с моя нищо не става, а със стария ми излиза старото инфо.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
новият номер,разбира се
- Ice_heart
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... fullsize=1
бтв малко в страни от темата
Статия, публикувана на 7.07.2009
Правото пак е най-желана специалност в СУ
През тази кандидат-студентска кампания в СУ “Кл. Охридски“ най- много - 1 386 кандидат студенти са посочили правото като първо желание, предаде БГНЕС.
На второ място са компютърните науки, където желаещите са 561, в сравнение с 489 през миналата година. Лек прилив на желаещи се наблюдава и в направление „журналистика“ , за която като първо желание са посочили 413 зрелостници. В същото време доста голям отлив се наблюдава по специалността „публична администрация“. През миналата година броят кандидат- студенти, посочили тази специалност като първо желание, е бил почти 600, за сметка на 343 тази година. С близо 130 души е намалял броят желаещи за международни отношения. Тези данни показват, че няма да бъде запълнен само приемът на Софийският университет за тази учебна година. Общо 4 736 новоприети бакалаври и магистри след средно образование ще прекрачат за първи път прага на Алма матер през тази година. Най-оспорваната борба ще е за специалностите скандинавтика, компютърни науки, молекулярна биология, психология и от филологическите дисциплини - полска и китайска филология. Проблем тази година остава приемът на чуждестранни студенти. При кандидатстването си у нас те трябва да положат изпити, съобразени с българското законодателство, като български език и литература, което е много сериозен проблем. Все пак повечето от чуждестранните кандидати, включително и от страни членки на ЕС, не са толкова на ти със синтаксиса и граматиката, както и с българската литература, колкото българските зрелостници.
Статия, публикувана на 7.07.2009
Правото пак е най-желана специалност в СУ
През тази кандидат-студентска кампания в СУ “Кл. Охридски“ най- много - 1 386 кандидат студенти са посочили правото като първо желание, предаде БГНЕС.
На второ място са компютърните науки, където желаещите са 561, в сравнение с 489 през миналата година. Лек прилив на желаещи се наблюдава и в направление „журналистика“ , за която като първо желание са посочили 413 зрелостници. В същото време доста голям отлив се наблюдава по специалността „публична администрация“. През миналата година броят кандидат- студенти, посочили тази специалност като първо желание, е бил почти 600, за сметка на 343 тази година. С близо 130 души е намалял броят желаещи за международни отношения. Тези данни показват, че няма да бъде запълнен само приемът на Софийският университет за тази учебна година. Общо 4 736 новоприети бакалаври и магистри след средно образование ще прекрачат за първи път прага на Алма матер през тази година. Най-оспорваната борба ще е за специалностите скандинавтика, компютърни науки, молекулярна биология, психология и от филологическите дисциплини - полска и китайска филология. Проблем тази година остава приемът на чуждестранни студенти. При кандидатстването си у нас те трябва да положат изпити, съобразени с българското законодателство, като български език и литература, което е много сериозен проблем. Все пак повечето от чуждестранните кандидати, включително и от страни членки на ЕС, не са толкова на ти със синтаксиса и граматиката, както и с българската литература, колкото българските зрелостници.