В понеделник в Националната опера ще има спектакъл на Нешка Робева - "Орисия" с музика на Исихия. Чувал съм че е страхотно!
Някой има ли представа какви са цените на билетите ?!?
Орисия
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
По принцип за повечето неща в Национална опера билетите са между 5 и 20 лева, като има намаления за студенти - 3 лева, обаче билетите са на 3ти балкон и трябва да си егати орловото око, за да хвърлиш дотам.
Номерът на касата е 987 13 66, не пречи да звъннеш, че може вече да няма билети (не бих се учудила). Би трябвало да има, но побързай.
Иначе, гледала съм "Два свята" на Нешка Робева и наистина беше изпипано, при все, че винаги може повече. За този спектакъл също съм чувала добри неща *thumbs up*.
P.S. Ако ви кефят такива, гарантирам, че ще ви хареса "Безсъние" на Жени Пашова, играят го рядко в учебния театър на НАТФИЗ, ГАРАНТИРАМ, че ще ви хареса, прекрасно е. И билетите не са скъпи.
Номерът на касата е 987 13 66, не пречи да звъннеш, че може вече да няма билети (не бих се учудила). Би трябвало да има, но побързай.
Иначе, гледала съм "Два свята" на Нешка Робева и наистина беше изпипано, при все, че винаги може повече. За този спектакъл също съм чувала добри неща *thumbs up*.
P.S. Ако ви кефят такива, гарантирам, че ще ви хареса "Безсъние" на Жени Пашова, играят го рядко в учебния театър на НАТФИЗ, ГАРАНТИРАМ, че ще ви хареса, прекрасно е. И билетите не са скъпи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември