КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2009 - Биология
Доц. Мария Шишиньова съобщи и изпитите, на които ще се явяват най-много кандидат-студенти. Те са по български език и литература - с 2428 кандидати, по история на България - с 2162, по английски език - 1955, по математика - 1374, по журналистика - 919, по биология - 655, и по география - 650 кандидати. Бройката от 960 човека е драстично намаляла...
- HardStar
- В началото бе словото
Да,но имайте напредвид,че иам и такива,които ще си кандидатстват направо с оценката от предварителния,ако им е добра!Въпреки това,колкото и човека да кандидатстват с тази оценка,не могат да са чак толкова много,че да направят тази разлика!
-
Miss Sisi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А оценката от матура за кои спецялоности е

- HardStar
- В началото бе словото
С матура можеш да кандидатстваш за специалностите Биология,Биология и Химия, География и Биология!Но трябва при подаването на документите да напишеш,че искаш да ти се ползва и оценакта от матурата!Ако не си го направила сама разбираш,че е малко късно!
Тъй като има по-надолу тема "Как сте подредили желанията си",но там пишат всички кандидатстващи за различни фалултети,за това колеги и колежки кажете вие как си подредихте желанията:)Ето и моите
1.Биотехнологии 2.Молекулярна биология 3.Биология 4.Биомениджмънт и устойчиво развитие 5.Екология 6.Биология и Химия 7.География и Биология
Тъй като има по-надолу тема "Как сте подредили желанията си",но там пишат всички кандидатстващи за различни фалултети,за това колеги и колежки кажете вие как си подредихте желанията:)Ето и моите
1.Биотехнологии 2.Молекулярна биология 3.Биология 4.Биомениджмънт и устойчиво развитие 5.Екология 6.Биология и Химия 7.География и Биология
-
Miss Sisi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз посочих че искам да се използва и тази оценка,но да питам кое е първо-тази оценка която ще изкарам на изпита и след това тази от матурата или обратното 
- HardStar
- В началото бе словото
Предполагам,че ще вземат по-високата...иначе не мога да ти отговоря с точност:)
По-високата. Автоматично става
Аз съм пак в стаята с най-много . 292 
Аааа не е верно туй
В мойта зала има 4 човека повече, отколкото в твойта 
Сега ще ви задам един глупав въпрос, не ми се сърдете
Понеже преди няколко страници, едно момиче беше писало, че за излишна информация се отнемат стотни от оценката, исках да попитам: при положение, че тема номер 29 е формулирана като "Популации. Състав и структура на популациите", трябва ли да се включат видове, численост и свойства на популациите? 
-
BritishBaby
- В началото бе словото
zdraveite, nova sym tuka. Izchetoh cqlata tema
da vi popitam ima li nqkoi v zala 21, zaedno s men
mnogo mi e liubopitno 
- HardStar
- В началото бе словото
Mina заедно сме с теб
Да ти отговоря на въпроса-ДА трябва да пишеш!Ако искаш може да направим среща в понеделник 
Благодаря за отговора
А относно срещата - мене много ме е срам
Не може ли нещо по-непринудено, примерно да седнем една до друга и да си подсказваме, да сверяваме отговори от теста и т.н. 
- HardStar
- В началото бе словото
Който има друг в зала 272 да казва
За сега сме с Минчето
Ако сме в зала където можем да се наредим повече човека на 1 ред,нямаш проблем,шото аз с 1на френдка ходих да се запиша и не искам да я оставя сама
А ние с нея ще се видим към 6:30
хахаха Е ако не се видим преди началото,как ще се познаем
ти пък от какво се срамуваш(да не сме момчета
) пък и ако после сме колежки,се ще преглътнеш тоя срам 
6:30
Тогава още ще спя
Към 7:30 ме очаквайте
Ми как да се познаем я... Аз ще съм облечена в бяло, с тенджера на главата, иначе ще ме познаеш по цвета на очите - пъстри са
Ти хубаво си се уговорила с приятелка, а аз нямаше с кой да се уговоря
Ама ако и двете сте умни, нямам нищо против да ме сложите между вас, тамън да не ви хванат, ако нещо си подсказвате
(голяма логика) Уф имам чувството, че нищо не знам... Хеле ако се падне 32-ра тема съм загубена ... Я метни ти някоя снимка, че мене, както казах по-рано, много ме е срам