Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Идеалната половинка?!
Абе, АВТОРКАТА не учи ли журналистика? 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Виж сега как с един лаф ше преплета офтопик и онтопик:Scarface написа:Абе, АВТОРКАТА не учи ли журналистика?
Ми да, затова е идеалната половинка!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ехее, тогава те каня на лекция, знаеш ли колко идеални половинки ше срещнеш 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И 1 ми стига, ако това е въпроса...Scarface написа:Ехее, тогава те каня на лекция, знаеш ли колко идеални половинки ше срещнеш
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Идеалната половинка за половината човечество е Сивио Берлускони - http://e-comedia.com/?p=2968 
Баси рекламата дето Пора друсна на икономедията си.... Явно притокът на наивници рязко е намалял по празниците... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Икономедията е друго и те си имат предостатъчно посещения. Време е да ги подбием
Освен това колкото повече научавам за Берлускони, толкова по-голям фен му ставам. Голям идиот, признавам му го!
Освен това колкото повече научавам за Берлускони, толкова по-голям фен му ставам. Голям идиот, признавам му го!
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Няма идеални хора. И все пак... Някой, който ще ме ухажва и ще бъде романтичен през цялото време, а не само в първите месец-два. Някой, за когото ще бъда важна като човек, ще му е интересно мнението ми и с удоволствие ще си говори с мен. Някой, който няма да има нищо против да си имам своите приятели и своето свободно време. Някой, който е забавен и може да ме разсмее винаги. Някой, който няма да се страхува да показва, че има нужда от мен. Някой, с достатъчно голямо въображение, за да ме изненадва често. Малко луд, но иначе зрял и разумен...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Няма такова нещо... всички са едни и същи, само гледат да те на%бат и да си тръгнат възможно най-бързо... мъжете са свине!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е, не е съвсем така.
Не че няма и такива, има, ама...има и от другите.
- FightForFreedom
- Паисий
При жените има една романтична идея за високоценността на "малките неща" и ако се направя, че не ги забелязвам, веднага виждам разочарованието в очите им, ставайки ми ясно, колко първосигнални са повечето по отношение на "каква е идеалната половинка", защото само да наруша едно такова основно правило веднъж- мъжът да се интересува от малките неща и жената ако случайно е била привлечена от теб- това или свършва или почти свършва. По-странното е, когато доказвам на някоя колко много са малките неща за нея, които съм забелязал всъщност и тогава какви ли не реакции могат да последват, но никога логично отчитане на факта, че не съм я игнорирал и това е защото в изненадата си, че е сбъркала, жената се опитва да си създаде ново мнение за мен и то на секундата, което поражда спонтанни, неочаквани, объркани реакции. Ако жените бяха искрени пред себе си и пред нас, тази тема щеше да мина 100 страници за нула време и би се напълнила с предълги описания на перфектния мъж.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Явно около мен са само от първия видCrematory написа:Е, не е съвсем така.Не че няма и такива, има, ама...има и от другите.
Колко приятелства съм изгубвала заради тея простотии думи нямам.
Какъв е смисълът да обясняваш какъв човек искаш да срещнеш и да имаш до себе си като е ясно, че той не съществува? Да, и аз мога да седна и да изпиша цял роман по въпроса, но не желая да си хабя нито думите, нито времето.FightForFreedom написа: Ако жените бяха искрени пред себе си и пред нас, тази тема щеше да мина 100 страници за нула време и би се напълнила с предълги описания на перфектния мъж
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Няма идеална половинка. Има компромиси. Тва е.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- FightForFreedom
- Паисий
Да разбирам ли, че има някаква невидима сила, която не позволява на човека да бъде по-добър от едно ниво?Prudence написа:Няма идеална половинка. Има компромиси. Тва е.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дори да си прав и думите ти да са въплъщение на стоманената логика, това не помага, защото жените не търсят удовлетворение в откриването на логично обяснение на проблема, който ги тормози. Както динята е съставена от 97% вода, така и те са съставени от 97% емоция. Те искат емоции, а не логика. Лошото е, че са твърде крайни в тази си нагласа и понякога не можеш да разчиташ на тях. Това разбира се не ги прави лоши хора, просто сме адски различни, на моменти повече, отколкото ми се струва поносимо.FightForFreedom написа:По-странното е, когато доказвам на някоя колко много са малките неща за нея, които съм забелязал всъщност и тогава какви ли не реакции могат да последват, но никога логично отчитане на факта, че не съм я игнорирал и това е защото в изненадата си, че е сбъркала, жената се опитва да си създаде ново мнение за мен и то на секундата, което поражда спонтанни, неочаквани, объркани реакции.
В действията си те обикновено са искрени пред себе си. В думите не чак толкова, поради редица причини. Ако говореха всичко, което си мислят, обществото щеше да им лепне етикета "курви", дори без да са направили нищо, заради едната "престъпмисъл". Според мен повечето жени наистина НЕ ЗНАЯТ какво искат, но го УСЕЩАТ инстинктивно. Ако се опитат да формулират това, което искат, ще се получи нещо доста по-различно (и "обществено приемливо") от това, на което реагират в действителност.FightForFreedom написа:Ако жените бяха искрени пред себе си и пред нас, тази тема щеше да мина 100 страници за нула време и би се напълнила с предълги описания на перфектния мъж.
Frailty, thy name is woman!
Сега да не ме обвините в сексизъм - не искам да изкарам жените гадни същества, защото не са по-гадни от нас. Според мен са по-умни от нас, но това си е друга тема. Съчувствам им заради прекалената им зависимост от емоциите и моментните състояния.