JudyRamone написа:И ти се изказа... тва са приказки на дете в първи клас.
Да бе са трее да пиша некфи сложни термини за да се направя на много умен и да подкрепя тезата ,че българският студент е умен ли ?? Моля ти се не ставай смешен преди всичко трее си земен!
Не бе ,чедо, немах тва предвид. Имах предвид че така
Какво да кажа освен ,че ЦСКА е най великият отбор на българия!31 купи имаме все пак докато говедата са с 26!
francesco totti написа:Жалко, че разни като toni spbb, имащи се за много остроумни, представят феновете на ЦСКА като пълни балъци, ама поне са забавни такива
Добре бе ти ме наричаш балък смешка просто незнам какво толкова те подразни в моето изказване?!
Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
JudyRamone написа:И ти се изказа... тва са приказки на дете в първи клас.
Да бе са трее да пиша некфи сложни термини за да се направя на много умен и да подкрепя тезата ,че българският студент е умен ли ?? Моля ти се не ставай смешен преди всичко трее си земен!
Не бе ,чедо, немах тва предвид. Имах предвид че така
Какво да кажа освен ,че ЦСКА е най великият отбор на българия!31 купи имаме все пак докато говедата са с 26!
се заяждат децата от първи клас
Е да тук говеда може да се каже ,че беше неуместно от моя страна ама другото все пак са факти и истини а иначе говеда съм свикнал да казвам на всеки левскар в нета.
Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
francesco totti написа:Жалко, че разни като toni spbb, имащи се за много остроумни, представят феновете на ЦСКА като пълни балъци, ама поне са забавни такива
Добре бе ти ме наричаш балък смешка просто незнам какво толкова те подразни в моето изказване?!
Не съм казал, че ме дразниш бе, даже си ми забавен
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт" Целз
Baggins написа:Има разлика. Ние се радваме на вашите загуби по принцип. А вие се радвате на нашите такива в Европа, защото други евро-мачове не гледате.
Ние достатъчно евромачове сме гледали, повярвай ми, така че 20 години поред да не играем в Европа, пак не можете да ни стигнете
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт" Целз
Наистина резултатът не е важен Ники......важното е,че играта беше добра.Ако продължава в този дух Тимонов има голямо бъдеще.
Имат достатъчно време да се сработят и още по-добре...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов